Şimdi Ara

(MİNİ İTX OYUN BİLGİSAYARI) (SON FİYAT) COOLER MASTER ELİTE 120 - NVİDİA GTX 760 - FULL + FULL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.Özenle topladığım mini itx oyun bilgisayarımı üniversite nedeniyle laptop almam gerektiği için satıyorum.Kasa çok ufaktır yer sorunu kesinlikle çıkarmaz.TAKAS SADECE LAPTOPLAR OLUR Ürünlerin kutuları faturaları vs mevcut tertemizler çok sessiz bir sistem ısınma vs sorunlarıda yok.atladığım birşey varsa sorabilirsiniz.

dediğim gibi amacım oyuncu notebook`una geçmek.Onun için takas olarak sadece monster abra.Msi GE serisi yada Asus Rog düşünüyorum standart laptop istemiyorum.

SİSTEM:
    1-Cooler Master Elite 120 Mini İtX KASA ( içinde orjinal 8 cm ve 3 cm Cooler master Fanlar Mevcut.)
    2-MSI H81I 1150 SOKET mini itx anakart USB 3.0
    3-İ5 4460 SOKET 1150 İŞLEMCİ (super sessiz İşlemci Soğutucusu var stok fanı çöpe attım çok ses çıkarıyor)
    4-CORSAİR VENGEANCE 8 GB 1600 MHZ CL9 RAM (4+4)
    5-GİGABYTE GTX 760 EKRAN KARTI
    6-Cooler Master M2 720 W SİLENT PRO POWER SUPPLY (ÇOK SESSİZ)
    7-CORSAİR FORCE SL 60 GB SSD
    8-500 GB HARDDİSK (Steam için Kullandım)
    9-160 GB HARDDİSK (Origin ve Uplay için kullandım)

ayrıca:
    Ürünün dvd romu var lakin kullanmadığım için takmadım alan kişiye yanında vereceğim. ayrıca everestin oyuncu klavye ve mouse`u ayrıca tendanın Wireless adaptörüde mevcut.kasanın önündeki çıkartmalar kolayca sökülüyor isterseniz sökebilirim.Kasada usb 3.0 ve sıvı soğutma yeri mevcut.

YER:İSTANBUL BAYRAMPAŞA
    FİYAT 2000 LİRA SONDUR.
    İLETİŞİM PM VEYA 0542 849 75 24

RESİMLER:

(MİNİ İTX OYUN BİLGİSAYARI) (SON FİYAT) COOLER MASTER ELİTE 120 - NVİDİA GTX 760 - FULL + FULL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musaemirsen -- 20 Mayıs 2015; 21:03:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.