Şimdi Ara

Mini Displayport ile 144hz Görüntü Almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet 144hz'dan faydalanabildim.
  • Merhaba,
    Benim laptop'ım Asus G752Vs. Ekran kartı gtx1070 ve görüntü aktarımı için 1 hdmi ve 1 mini dp olmak üzere 2 portu var.
    17" ve g-sync özellikli ekranı var.
    Bir monitör almak istiyorum ve beğendiğim monitör Asus PG27VQ.
    Yazdığım veya başka bir monitöre Minimum g-sync ve 144hz olacak şekilde görüntü aktarabilirmiyim.
    İstediğim görüntü performansını yukarıda yazdığınız kablolarla mı sağlarım? tavsiyeleriniz ne olur?
  • CalamityS kullanıcısına yanıt
    Evet mini dp to dp kablo alırsanız sorunsuz kullanırsınız.Bu kablodan memnunum.
    https://www.amazon.com/Accell-B143B-003J-UltraAV-DisplayPort-Cable/dp/B00A7R9I2M/ref=sr_1_5?tag=donanimhaber-21&ie=UTF8&language=tr_TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Evet mini dp to dp kablo alırsanız sorunsuz kullanırsınız.Bu kablodan memnunum.
    https://www.amazon.com/Accell-B143B-003J-UltraAV-DisplayPort-Cable/dp/B00A7R9I2M/ref=sr_1_5?tag=donanimhaber-21&ie=UTF8&language=tr_TR
    ekliyeyim dark marka mini dp to dp kablo almıştım. çok yavaş data aktarımı var 2k 144 hz alıyordum ama bir türlü akıcı olmuyordu kablo alırken dikkat etmek lazım tr piyasasında iyi kablo bulamadım ben

• Hocam bir ara Dark marka sakın almayın diye her konuya yazıyordum.Pek zamanım kalmadı ama ilk mesaja ekleyim.
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    f/p dp kabloların listesi yapmak lazım aslında. Mesela monitor alıyorsun 144 hz iyi güzel ama dp kablo yok adamlar maaliyet düşürmek için ondan kısmışlar Merak ettiğim dp kablosu çıkan monitorler deki dp kablolar gerçekten kaliteli mi ? özellikle ucuz modellerde çıkan dp kablolar yoksa 144 hz almak içinmi koymuşlar hep merak etmişimdir. Piyasada tonla 144 hz monitor var çünki
  • Bende monster laptop kullanıyorum rampage rm-344 144hz monitör aldım bu monitörde dp çıkışı bulunuyor fakat laptopumda dp çıkışı yok. Onun yerine mini dp var hdmı ile bağladığımda 120hz alıyorum mini dp to dp dönüştürücü alırsam monitörden 144hz performansını alabilir miyim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• BlacqqRuliqq B kullanıcısına yanıt

Bir ucu mini dp diğer ucu dp kablo almalısın. Ama kaliteli olanlardan al data aktarımı iyi olanlar dark marka vardı çok yavaştı bende.. 144 Hz alıyordum ama data aktarımı yavaştı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.