Şimdi Ara

Mini çin kamyonetleri DFM kullanıcıları varmı aramızda ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
71.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemoki

Tüplemek lazım kanımca

Alıntıları Göster
    Hocam bu araç ştandart haliyle anca koşuyor tüplersek yürür herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Ucuz ama idare eder. Yakıt tüketimide pek fazla değilmiş. Ben 1.6 benzinli aracımla zaten o değerlerde sürünüyorum

Alıntıları Göster
    izmir fuarında bindik. debriyaja bastım zinciri atmış bisiklet pedalı gibiydi. sonra vitesi 1 e taktım çat diye bi ses geldi kol kırıldı. İnceden tüydük. sonra megane bakarken iki adam konuşuyodu...

abi camı açiyim dedim cam kolu elimde kaldı..

yani tuttuğun yeri elinde kalıyo:))

• quote:

Orijinalden alıntı: aahmety

izmir fuarında bindik. debriyaja bastım zinciri atmış bisiklet pedalı gibiydi. sonra vitesi 1 e taktım çat diye bi ses geldi kol kırıldı. İnceden tüydük. sonra megane bakarken iki adam konuşuyodu...

abi camı açiyim dedim cam kolu elimde kaldı..

yani tuttuğun yeri elinde kalıyo:))

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar abartıyorsunuz sanki ? "debriyaja bastım zinciri atmış bisiklet pedalı gibiydi" burda neyi ima etmeye çalıştınız anlamadım ama oldukça yumuşak debriyaj ları var evet ayrıca camlar otomatik bu araçların cam kolu yokki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AnarKin

Arkadaşlar abartıyorsunuz sanki ? "debriyaja bastım zinciri atmış bisiklet pedalı gibiydi" burda neyi ima etmeye çalıştınız anlamadım ama oldukça yumuşak debriyaj ları var evet ayrıca camlar otomatik bu araçların cam kolu yokki ?

Alıntıları Göster
    Bu aracı ilk gördüğümdeki tepkim:

"Yuh bee, çakma BMW kamyonet yapmışlar!" oldu. Şimdi Ankarada ara sokaklarda görür oldum sık sık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Bu aracı ilk gördüğümdeki tepkim:

"Yuh bee, çakma BMW kamyonet yapmışlar!" oldu. Şimdi Ankarada ara sokaklarda görür oldum sık sık.

Alıntıları Göster
    bizim düzce dümdüz olduğu için bu araçlardan belediyenin temizlik şirketi bolca almış sabahtan akşama kadar çöp toplayıp duruyorlar
  • DFM minikamyonet YAKIT : ortalama 7,6 Litre ( 100km )
    viteslerin zor gecmesi normaldir, sonucta cinde 3-4 bin euroya satilan bir ticari aracta
    VWT5 sanzimani olmaz

Mini çin kamyonetleri DFM kullanıcıları varmı aramızda ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

DFM minikamyonet YAKIT : ortalama 7,6 Litre ( 100km )
    viteslerin zor gecmesi normaldir, sonucta cinde 3-4 bin euroya satilan bir ticari aracta
    VWT5 sanzimani olmaz

bunu alacağına l300 kamyonet al, hiç olmazsa klimalı falan, taşıma kapasiteside daha iyidir, daha sağlamdır, yakıtıda daha ucuzdur, satacağın zaman yine satılır, hangi akla hizmet alırlar şu aracı bilmem

• DFM ve HF kanuniden sonra 3.Mini ticari arac markasi FAW Türkiyede:

http://www.komsanotomotiv.com/FawProducts.aspx
  • quote:

DFM ve HF kanuniden sonra 3.Mini ticari arac markasi FAW Türkiyede:

http://www.komsanotomotiv.com/FawProducts.aspx
    O arabanın içinde insan kanser olur. Ben hayatımda öyle keskin bir plastik kokusu almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

O arabanın içinde insan kanser olur. Ben hayatımda öyle keskin bir plastik kokusu almadım.

Alıntıları Göster
    Devir saati yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Devir saati yok mu ?

yok.
    piyasaya yeni cıkacak modelde ( 2011 ) var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Devir saati yok mu ?

yok.
    piyasaya yeni cıkacak modelde ( 2011 ) var

Alıntıları Göster
    eskisi bmw yenisi hummer çakması gibi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur.K

ay-nen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onur.K

ay-nen

Alıntıları Göster
    bunun bi benzeri babamlarda var... 0.8 cc motor... lpg ile kullanıyorlar... inanması güç ama benim 2.0 cc lik otomatik opel vectra o araçdan daha az yakıyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: wehby

bunun bi benzeri babamlarda var... 0.8 cc motor... lpg ile kullanıyorlar... inanması güç ama benim 2.0 cc lik otomatik opel vectra o araçdan daha az yakıyor....

Alıntıları Göster
    0,8cc olan motorda maks.40-45 HP vardır. Kendi ağırlıgı ise 900kg yoktur. Maks 60NM Tork

2litrelik vectra ise nerden baksan 120-130 HP cıvarında,ağırlıgı tahmince 1,2 ton vardir. Torku ise
    170 NM.

nerden baksan O.Vectra sözkonusu kücük motorlu aractan sadece 300kg daha ağır ama 3 kat
    daha güclüdür.

uzun lafin kısası ; zorlanan motor her vakit fazla akaryakıt tüketir

• quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Adana'da var... hem de bir avuç dolusu kadar.

Eskiden BUZDOLABI üreten bir şirket vardı, ÖZALTIN adında. Tam TEMSA Otobüs Fabrikasının karşısında. Bu araçtan bir kaç tanesini Adana'da ürettiler, sonra galiba Congo veya Tanzania'da bir fabrika açmak için anlaştılar, tabi ki bu proje suya düştü. Sonra buradaki fabrika sahibi ÖZALTIn da bu işten soğudu, tesis FAROTO adında Asya'daki Türki Cumhuriyetlerinin birisinden gelen bir yatırımcıya satıldı. Şimdi kapısında sadece bir bekçi var.

Ancak ruıhsat almış ve plaka takmış DFM ve ÖZALTIN marka araçlar halen kullanılmakta. Ne yazık ki şu da bir gerçek ki araçlar çok kalitesiz, çok güvensiz ve çok zayıf.

Ucuz olmak yetmiyor demek ki... Başarısızlığına şaşırmıyorum.

haklısın ama sahibinde.com da satan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: adanademirsporlu

quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Adana'da var... hem de bir avuç dolusu kadar.

Eskiden BUZDOLABI üreten bir şirket vardı, ÖZALTIN adında. Tam TEMSA Otobüs Fabrikasının karşısında. Bu araçtan bir kaç tanesini Adana'da ürettiler, sonra galiba Congo veya Tanzania'da bir fabrika açmak için anlaştılar, tabi ki bu proje suya düştü. Sonra buradaki fabrika sahibi ÖZALTIn da bu işten soğudu, tesis FAROTO adında Asya'daki Türki Cumhuriyetlerinin birisinden gelen bir yatırımcıya satıldı. Şimdi kapısında sadece bir bekçi var.

Ancak ruıhsat almış ve plaka takmış DFM ve ÖZALTIN marka araçlar halen kullanılmakta. Ne yazık ki şu da bir gerçek ki araçlar çok kalitesiz, çok güvensiz ve çok zayıf.

Ucuz olmak yetmiyor demek ki... Başarısızlığına şaşırmıyorum.

haklısın ama sahibinde.com da satan yok

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım.
    Bende baya uzunca bir süredir DFM yi araştırıyordum.
    Herkes birşey söylüyor dfm hakkında yok çok yakıyor yok kalitesiz yok şudur budur gibisinden.
    Burada forumdaki arkadaşlarda çok yakıyor demişler.Dün bir dfm bayisine gittim aklımdaki soruları söledim özelliklede bu yakıt problemini fakat adamın anlattığı şeyler gayet mantıklı geldi bana.
    Düşünün bi kere o araç 1 tonun üzerinde ve üzerinde de 1100 cc lik bir motor var.Yani kasaya göre motor çok küçük geliyor.Birde yüklü halini düşünürseniz eğer bu aracın çok yakması gayet doğaldır öyle değilmi.?
    Bir kişiye 50 kg yüklerseniz taşır 100 kg yüklerseniz zorlanır.200 kg yükserseniz ne olur peki..?????
    Artı birde şu var parça parası ucuz.Daha önce renault kullanan ve renaulttan ağzı yanan biri olarak ki özellikle parça parasından buna yöneldim.
    Ve dün akşam kaporayı verip ismimi yazdırdım listeye kısmetse çift kabin klimalı 1.3 motor araç kasım 5 te elimde olacak.
    Çinlileri o kadar da küçük görmemek lazım bence...Çin malını kötüleyenlere sesleniyorum buradan....Siz yapında sizde alalım aracı.Özellikle bizim milletimiz...????? Bilmiyorum mesaj ulaşması gereken yerlere ulaştı mı.?

• quote:

Orijinalden alıntı: zekaiyuce

Merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım.
    Bende baya uzunca bir süredir DFM yi araştırıyordum.
    Herkes birşey söylüyor dfm hakkında yok çok yakıyor yok kalitesiz yok şudur budur gibisinden.
    Burada forumdaki arkadaşlarda çok yakıyor demişler.Dün bir dfm bayisine gittim aklımdaki soruları söledim özelliklede bu yakıt problemini fakat adamın anlattığı şeyler gayet mantıklı geldi bana.
    Düşünün bi kere o araç 1 tonun üzerinde ve üzerinde de 1100 cc lik bir motor var.Yani kasaya göre motor çok küçük geliyor.Birde yüklü halini düşünürseniz eğer bu aracın çok yakması gayet doğaldır öyle değilmi.?
    Bir kişiye 50 kg yüklerseniz taşır 100 kg yüklerseniz zorlanır.200 kg yükserseniz ne olur peki..?????
    Artı birde şu var parça parası ucuz.Daha önce renault kullanan ve renaulttan ağzı yanan biri olarak ki özellikle parça parasından buna yöneldim.
    Ve dün akşam kaporayı verip ismimi yazdırdım listeye kısmetse çift kabin klimalı 1.3 motor araç kasım 5 te elimde olacak.
    Çinlileri o kadar da küçük görmemek lazım bence...Çin malını kötüleyenlere sesleniyorum buradan....Siz yapında sizde alalım aracı.Özellikle bizim milletimiz...????? Bilmiyorum mesaj ulaşması gereken yerlere ulaştı mı.?

Alıntıları Göster
    @kısmetse çift kabin klimalı 1.3 motor araç kasım 5 te elimde olacak.

HAYIRLI OLSUN

@Çin malını kötüleyenlere sesleniyorum buradan....

Kötü,basit ve dandik bir Parcaya iyi denmez herhalde

@Siz yapında sizden alalım aracı

( kendi )arabamizi yapmasini bilmiyoruz, ama ülkemizde bir cok markanin/ modelini,kamyonu ve otobüsü
    adam akkili monte edip ihrac ediyoruz. Cinlilerin bir cok markasi olabilir ama
    bir cogu kopya veya lisans ile üretilen 20-30 senelik teknige sahip olan aracalar.
    aracinizi ilk evvel bir iki sene deneyin,kullanin ondan sonraki yorumlarinizi lütfen
    esirgemeyin.Iyi günler,hayirli isler

• quote:

@kısmetse çift kabin klimalı 1.3 motor araç kasım 5 te elimde olacak.

HAYIRLI OLSUN

@Çin malını kötüleyenlere sesleniyorum buradan....

Kötü,basit ve dandik bir Parcaya iyi denmez herhalde

@Siz yapında sizden alalım aracı

( kendi )arabamizi yapmasini bilmiyoruz, ama ülkemizde bir cok markanin/ modelini,kamyonu ve otobüsü
    adam akkili monte edip ihrac ediyoruz. Cinlilerin bir cok markasi olabilir ama
    bir cogu kopya veya lisans ile üretilen 20-30 senelik teknige sahip olan aracalar.
    aracinizi ilk evvel bir iki sene deneyin,kullanin ondan sonraki yorumlarinizi lütfen
    esirgemeyin.Iyi günler,hayirli isler

Alıntıları Göster
    bende 2005 1.6 passat var o 100 km de 10 litre yakıyor. bunların yüklü de olsa 10 litre yakması fazla. yeni çıkacak olan minibüsü güzelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: savas1.6

bende 2005 1.6 passat var o 100 km de 10 litre yakıyor. bunların yüklü de olsa 10 litre yakması fazla. yeni çıkacak olan minibüsü güzelmiş.

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergungur -- 4 Nisan 2011; 21:45:30 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.