Şimdi Ara

Minecraft Texture Pack Sorunu HELP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben minecraft 1.4.6 kullanıyorum.256x256 ve 512x512 texture packlerde hata veriyor ram 3.5 Gb ekran kartı Geforce 9600 GT ama niye bu texture packler olmuyor arkadaşıma sordum mcpatcher diye bişey varmış anlatırmısınız bu olay nasıl oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Zuper Gahraman -- 12 Ocak 2013; 16:45:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

Arkadaşlar ben minecraft 1.4.6 kullanıyorum.256x256 ve 512x512 texture packlerde hata veriyor ram 3.5 Gb ekran kartı Geforce 9600 GT ama niye bu texture packler olmuyor arkadaşıma sordum mcpatcher diye bişey varmış anlatırmısınız bu olay nasıl oluyor

Hatayi anlatmadan cozum istiyorsun :)
    Hatayi soylersen yardimci olabilirm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş pek hata gibi değil mcpatceher diye bişey varmış bunu minecraft uyguluomuşsun map yükleme mod yükleme texture pack yükleme oluyormuş bu işlem nasıl yapılıyor sen bana bunu anlatabilirmisin

• OptiFine kullan mcpatcher yerine bence. OptiFine'ı indiriyorsun, kuruyorsun o sorunun ortadan kalkıyor. MCPatcher'da aynı görevi görür fakat başka bir işe yaramaz, OptiFine ile Minecraft'da animasyonları açıp kapatabilirsiniz yarıntılı görüş mesafesi ayarı yapabilirsiniz vs.
  • Optifineyş nasıl kullancaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii

Optifineyş nasıl kullancaz

http://www.minecraftforum.net/topic/249637-147-optifine-hd-b4-fps-boost-hd-textures-aa-af-and-much-more/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.