Şimdi Ara

MINECRAFT SKYBLOCK HAKKINDA YARDIM!?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu aralar SKYBLOCK oynamaya başladım ama bir konuda yardım isteyeceğim.Şimdi SkyBlock'un bazı görevleri var ama nasıl yapıcaz bilmiyorum mesela nethera gitmek için flint and steel lazım demir nerden bulucam mesela yatak yap diyo koyun nerden bulucam Bİ YARDIM EDERSENİZ
    https://forum.donanimhaber.com/images/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/9b/12/52/9b1252a86c21584417682dbf5a7ab6db.png&size=6&border=1&bound=3
     MINECRAFT SKYBLOCK HAKKINDA YARDIM!?

• 4 string i yani ip i yün yapabiliyorsun. Yani spider öldürmen gerek.

Nether a git diyor i da ilerde kumdan bir ada var. Bu adanin altini coblestone ile kapa çünkü 1 tane kumu kazarsan hepsi aşağı düşer.
    Ordaki sandikta 10 obsidyen var.
    Obsidyenin köselerine toprak koy aralara obsidyen al sana geçit.

Peki demiri nasil bulacağım demişsin. Demiri bulamazsin o yuzden obsidyenle yaptigin gecidin ilk boslugunu ve etrafini woodla kapla. Sonra woodlara lav dök. Onlar alev alinca geçitte açilacaktir.

Iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim kardeş.Çok yardımcı oldun ama son bir soru var ilerideki kumdan adadan başka ada varmı mesela netherdada ada var başka varmı chest falan nerden bulucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Star

Çok teşekkür ederim kardeş.Çok yardımcı oldun ama son bir soru var ilerideki kumdan adadan başka ada varmı mesela netherdada ada var başka varmı chest falan nerden bulucam

Evet var. NeTherda glowstone ve mantarlar var. Onlarda da dikkat et.

Aslinda etrafin full boşluk değil.

Çoook ilerde dünya var. Normal dünya. En son oraya gitmen gerekiyor. Ama epey uzakta haberin olsun. Ve mutlaka yolu torchla

• Tam olarak nerde chestin olduğu yön mü kum gezegenin altımı onu da söylersen son sorum bu olmuş oucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Star

Tam olarak nerde chestin olduğu yön mü kum gezegenin altımı onu da söylersen son sorum bu olmuş oucak

Oyunun ayarlarinj far a getir. Zaten adayı görürsün (kumdan olani) orayi halledersin. Ana kitayi soruyorsan 4 tarafinda onla dolu. Yani sen tam ortadasin. İstediğin yöne gidebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ## Travian Hakkında ##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.