Şimdi Ara

Minecraft satın alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu oyun indirimli olarak başka yerden satın alınabiliyor mu?
    ininal ile alacaktım ama 40 tlymiş 3 tl daha olsa alabilirdim
    eğer yoksa sizlerden biriyle oyun takası edebilir miyim? ya da başka önerisi olan? (internetten indir demeyin, korsana karşıyım)
    -----------------------
    Dead Space, dead space 3, burnout paradise, mirror's edge, Command & Conquer: Red Alert 3, Crysis 2 Maximum Edition takas edebileceğim oyunlar. origin key var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcan0707 -- 2 Eylül 2013; 7:18:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcan0707

Beyler bu oyun indirimli olarak başka yerden satın alınabiliyor mu?
    eğer yoksa sizlerden biriyle oyun takası edebilir miyim? ya da başka önerisi olan? (internetten indir demeyin, korsana karşıyım)
    -----------------------
    Dead Space, dead space 3, burnout paradise, mirror's edge, Command & Conquer: Red Alert 3, Crysis 2 Maximum Edition takas edebileceğim oyunlar. origin key var

korsan indir kardeş bence korsana karşıyım felan demeyi bırak zaten herkes korsan oynuyo yaz 1.6.2 indir diye al yani gayette güzel oynanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gun Strike
    korsan indir kardeş bence korsana karşıyım felan demeyi bırak zaten herkes korsan oynuyo yaz 1.6.2 indir diye al yani gayette güzel oynanır

kardeşim skinler falan olmuyor korsanda oyunu görsel açıdan da zenginleştirmek için orjinal almak istiyorum korsan işi sakat
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gun Strike

kardeşim skinler falan olmuyor korsanda oyunu görsel açıdan da zenginleştirmek için orjinal almak istiyorum korsan işi sakat

tamam belki görsel kötü ama skini ilk defa senden duydum nasıl olmuyo ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim mc.skin.searcha gir skin var skinin üstüne mouseyi getirince isim yazar so isimle gir mc'ye skin gözükür. Hem nodusta kullanırsın.
  • quote:

-----------------------

ininal kart ile alabilir miyiz minecraft'ı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: memo95

quote:

-----------------------

ininal kart ile alabilir miyiz minecraft'ı?

mastercard logsunu gördüğün heryerde ininal geçiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el konsol satın alma (YARDIM)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu isimlerle serverlere kaydolan insanlar yüzünden premium olmayan serverlerde sıkıntı yaşıyoruz.Korsan oynayacaksanız başkasının ismini kullanmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.