Şimdi Ara

Minecraft Premium Hesaplar Nereden Satın Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Minecraft denildiğinde söyle bir etrafına bakanlardansanız, sizin gibi Minecraft müptelası başka kimlerin olduğuna çaktırmadan göz gezdiriyorsanız size premium hesaplar hakkında bilgi vermemiz gerekiyor demektir. Minecraft premium hesaplar, resmi olarak Minecraft profili oluşturmanıza yararlar. Dünyadaki diğer tüm oyuncularla birlikte aynı oyunda yer almak istiyorsanız Minecraft premium hesap satın almalısınız.

    Minecraft satın al sayfasındaki resmi satın alma işlemini gerçekleştirdiğinizde ömür boyu sahip olacağınız bir profile erişirsiniz. Böylece Minecraft resmi sitesine girerek profilinizi oluşturup anında oyun oynamaya başlarsınız.

    Minecraft Premium Hesaplar Nereden Satın Alınır?


    Minecraft premium hesap satın almak istiyorsanız filopi.com adresini kullanabilirsiniz. Bir defa hesap satın aldığınızda ömür boyu kullanabilirsiniz. Filopi adresinde de görebileceğiniz gibi farklı özelliklerde farklı paketler bulunuyor. Şifresi, profili, genel bilgileri üzerine farklı özelliklere sahip hesaplardan dilediğinizi alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seohizmetleri -- 26 Temmuz 2017; 18:46:32 >







  • Hesapların çalınma riski varmı ?
  • ErenWebMaster kullanıcısına yanıt
    Sitede iletişim kanalları mevcuttur. Facebook destek hesabı da bulunuyor. Site üzerinden iletişime geçerek sormanız daha sağlıklı olacaktır. Hesabınızla ilgili sorun yaşadığınızda sorgusuz sualsiz yeni hesabınız teslim ediliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.