Şimdi Ara

Minecraft portre yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler. Herkese selamlar. Daha önceden bir sürü video izledim oyunla ilgili. Ve portre yapanlarla da karşılaştım. Mesela oyun içinde steve jobs'un portresini yapmışlar. Ben açıkça bunu yapabilecek kadar becerili olduğumu sanmıyorum. Neyse sizi fazla sıkmadan konuya gireyim. Biliyoruz ki minecraft küplerden oluşuyor. Bir resme yaklaştırdığımızda da çözünürlük bozulduğu için resim karelenmeye başlıyor. Demem o ki herhangi bir şekilde resimdeki karelerin her birini oyun içinde bir mod yaparak bir kübün üstüne getirip o kübleri birleştirerek resmi oyuna sokma gibi bişey yapabilir miyiz? Arkadaşlarım hep olmaz dedi ama şimdi bilgisayar dünyası bu. Gerçek gibi oyunlar yapılan devirde bunu yapamaz mıyız? Yapılabilir, şöyle yapılır diyen varsa yardımını esirgemesin şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trolljames2 -- 10 Temmuz 2012; 0:17:07 >

• Eveet sanırım hiç yardımcı olacak arkadaş yok?
  • yapilabilir hatta 3 boyutlu objeleri oyuna scriptlerle entegre eden bi video izlemiştim internette ama yeterli java bilgisinin falan filan olması lazım yani yapılabilir ama kendin yapamazsın
  • Spritecraft diye bir program var bu o kupleri minecrafttaki kuplerin sekline sokuyor.Ben o programla bf3`un logosunu yapmaya calisiyorum dene istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onatello

Spritecraft diye bir program var bu o kupleri minecrafttaki kuplerin sekline sokuyor.Ben o programla bf3`un logosunu yapmaya calisiyorum dene istersen.

İyi geceler ikinize de teşekkürler. Çok uğraştım ve internetten spritecraft la ilgili videolara baktım ama tam olarak nasıl yapıldığını çözemiyorum yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trolljames2

quote:

Orijinalden alıntı: Onatello

Spritecraft diye bir program var bu o kupleri minecrafttaki kuplerin sekline sokuyor.Ben o programla bf3`un logosunu yapmaya calisiyorum dene istersen.

İyi geceler ikinize de teşekkürler. Çok uğraştım ve internetten spritecraft la ilgili videolara baktım ama tam olarak nasıl yapıldığını çözemiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Spritecraft sana pixellerin yerine block konulmus olarak resmi veriyor. Gozat'a tiklayip resmi sectikten sonra alttaki kutucuklardan resmin boyunu secmelisin. Sonrada ok'a tiklayip resmi hesaplamasini beklemelisin.En sonunda resme mousenin orta tusuyla zoom yaparak hangi blocklarin kullanildigina bakip onu taklit etceksin.Insallah anlamissindir

•  Minecraft portre yapımı

ne yaptıysam şu hata'ya çözüm bulamadım, yardım edebilecek varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minecraft tarzı oyun yapımı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.