Şimdi Ara

Minecraft Pocket Edition Server (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
13.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • unable to connect to world hatası alıyorum sebebi ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alem1168

unable to connect to world hatası alıyorum sebebi ne ?

Ya oyundalar yada server dolu. Biraz bekle, sonra gir. Girmek içinde biraz şans olmalı tam bittiği anda veya serverdan 1 kişi çıkınca girebilmek için
  • Minecrafter06 M kullanıcısına yanıt
    Beyler bendede giriş yapma sorunu var ne yapsam hata veriyor bakın bi forumuma isterseniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_90177101/f_//tm.htm#90177101
  • Merhaba ben tabletten pocket edition oynuyorum oyunda bayya bi geliştikten sonra kapattığımda en ezık halıme geri dönüyorum(2-3 silahım oluyor) oyun içi nasıl kaydedebilirim oyunun durdurma menusunde sadece yazışma yeri var versiyon 0.9.0
  • Kardesim ben serverlere girerken. Yerimden kıpırdayamıyorum neden ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide you have been disconnected diyio

• merhaba arkadaslar.bende oyunda externala basıp ip yi yazıyorum ve lobby e giriş yapıyorum.fakat lobby den maç seçerken hata veriyor.
    HATA:please type your password before joining a game.... bi keresinde girmiştim ama artık bu hatayı alıyorum..bilen varsa acil cevap bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc Clayn

merhaba arkadaslar.bende oyunda externala basıp ip yi yazıyorum ve lobby e giriş yapıyorum.fakat lobby den maç seçerken hata veriyor.
    HATA:please type your password before joining a game.... bi keresinde girmiştim ama artık bu hatayı alıyorum..bilen varsa acil cevap bekliyorum..

Ismini degistir bendede oyle olmustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever Kıng

Merhaba ben tabletten pocket edition oynuyorum oyunda bayya bi geliştikten sonra kapattığımda en ezık halıme geri dönüyorum(2-3 silahım oluyor) oyun içi nasıl kaydedebilirim oyunun durdurma menusunde sadece yazışma yeri var versiyon 0.9.0

Yeni surumu indir bende ayni sorunh yasadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit birsen

Kardesim ben serverlere girerken. Yerimden kıpırdayamıyorum neden ?

Kayit olman lazim

Kayit olmak icin

/register sifre sifre

Yazicaksin chat yerine(sifre yazan yere kendin sifre uydur)

Ayni servere girerken

/login sifre

• Konuyu fortlamidsiz sorunu olan yazsin yardimci olayim

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

quote:

merhaba arkadaslar.bende oyunda externala basıp ip yi yazıyorum ve lobby e giriş yapıyorum.fakat lobby den maç seçerken hata veriyor.

tsk sorun cozuldu ısım degıstırınce ama bende chat kısmı acılıyo yazı yazamıyorum onu nasıl halledebılırım surumunu degıstırsem duzelır mı ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

quote:

tsk sorun cozuldu ısım degıstırınce ama bende chat kısmı acılıyo yazı yazamıyorum onu nasıl halledebılırım surumunu degıstırsem duzelır mı ??

0.95 surumu hatali 0.95.1 indirin apk bulamassaniz pm atmaniz yeterli iyi oyunlar

• v.095 alpha versiyonda hunger games'e sg.lbsg.net adresinden bağlanmak istediğimde ekrana "generating world locating server" mesajı geliyor ancak başka birşey olmuyor, oyuna girilmiyor. Ne yapmam gerekir arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: herbie

v.095 alpha versiyonda hunger games'e sg.lbsg.net adresinden bağlanmak istediğimde ekrana "generating world locating server" mesajı geliyor ancak başka birşey olmuyor, oyuna girilmiyor. Ne yapmam gerekir arkadaşlar.

Yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar?

• You have disconnect hatası nasıl düzeltilir yardım edin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.