Şimdi Ara

minecraft pocket edition hkk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya dostlar simdi ipad e indirdim iyi guzel survival modda cok guzel takiliyorum her seyimi yaptim fakat is play on Realms a gelince ne server a baglaniyor ne baska bir sey oluyor. uyeligimide yaptim fakat multiplayer oynayamiyorum bir yardim lutfen

• merhaba bu konuyu ben çok araştırdım ve hiçbir sonuç bulamadım diye üzülürken son çıkan versiyon hakkında bir yazı gördüm şöyle online oynabilirsiniz

1-Tabletinizi wifi bağlayınız.
    2-Diğer kişide bağlasın fakat aynı internet olmalı yani aynı modem olmalı !!
    3-Biriniz mapa girsin öteki play'e bastıktan sonra biraz beklesin 1-2 filan yada daha az bekliyorum ben neyse orda mavi yazı ile bir map gelecek ona tıklasın sende oyna oda aynı mapta online :D :D ben kardeşimle sık sık oynuyorum çok eğlenceli oluyor :)
  • Sunucuya bağlanmaktan kastığın uzak sunucu mu yoksa aynı WiFi'da açık olan bir sunucu mu? Aynı WiFi'da olan bir sunucuya bağlanmak istiyorsan ayarlardan Local server multiplayer'ı açın Play'e girmen yeterli. Sunucu mavi renkler ile görünecektir. Online sunuculara bağlanmak istiyorsan sunucu sahibinin sana davet atması lazım. Yoksa Play on Realms'te herhangi bir sunucu göremezsin.
  • ben mi körüm yoksa siz mi yanılıyonuz ben mor diye gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.