Şimdi Ara

Minecraft Pocket Edition [Android]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
6.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar benim bilgisayarımda minecraft vardı..Ama bilgisayarda fazla oynamayı tercih etmiyorum..O yuzden android telefonuma minecraft indirdim..Ama creative'de bile malzemeler cok az..survival de bile kutudan biseyler yaparak malzeme yapiliyor ama creative'de olmuyor nasil malzeme üretebilirim..Mesela siyah merdiven istiyorum nasil yapicam ?

Birde survival modda cehenneme girmem için kova ile su lazım nasıl yapıcam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdi 1903 -- 19 Temmuz 2013; 21:36:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya bende tablete demo indirmiştim ama sarmıyo bence. Telefonda nasıl oynuyosun zor olmuyo mu?

• yok alıştım bilgisayardan da rahat geliyo artık :=) Hatta şuan stadyum yapıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

yok alıştım bilgisayardan da rahat geliyo artık :=) Hatta şuan stadyum yapıyorum..

Helal olsun diyorum ben 2 blok kazana kadar neler çekmiştim
    Bu arada sorununa çözüm buldun mu?

• yok survıvalde baya kazı yaptım buyuk madenler buldum ama cehenneme gidemiyorum obsidanım yok..obsidan yapmak için kova ile su gerek ama yok işte ?
  • Az önceki konuda verdiğim cevabı kopyalıyorum.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zhuoweizhang.pocketinveditor indirerek istediğin tüm eşyaları yapabilirsin
  • Minecraft PE de Nether'e gitmek için obsidian gerekmez. İsterseniz şu videoyu izleyinhttp://www.youtube.com/watch?v=zeH_NLa0k2c
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diablo 2 android
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy_06_66

Minecraft PE de Nether'e gitmek için obsidian gerekmez. İsterseniz şu videoyu izleyinhttp://www.youtube.com/watch?v=zeH_NLa0k2c

büyüksünüz siz ya ne zamandır arıyodm bunu
  • Bende çok aramıştım , portalı evden uzak bir yere yapın
  • evımın yanına yaptım heryer kırmızı taş oldu ama evime gelmedi allahtan..Canavarların hepsinin öldürdüm şimdi cehenneme gitme bölümü bitti mi ? bir sonraki bölümemi geçicem ?
  • quote:

evımın yanına yaptım heryer kırmızı taş oldu ama evime gelmedi allahtan..Canavarların hepsinin öldürdüm şimdi cehenneme gitme bölümü bitti mi ? bir sonraki bölümemi geçicem ?

Daha The End'e gideceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Wilson

quote:

evımın yanına yaptım heryer kırmızı taş oldu ama evime gelmedi allahtan..Canavarların hepsinin öldürdüm şimdi cehenneme gitme bölümü bitti mi ? bir sonraki bölümemi geçicem ?

ayni cehenneme gidip canavarları öldürünce bölümü geçmiş oldum..Dimi ?

Birde önümdeki bölüm hangisi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Johny Wilson

quote:

ayni cehenneme gidip canavarları öldürünce bölümü geçmiş oldum..Dimi ?

Birde önümdeki bölüm hangisi ?

Orası biraz karışık hocam, normal PC'de ödüllere göre gidersen oyun bitiyor ama telefonda olmuyor ödüller varsa ödülleri takip et. Ama cehennemlik bölüm yok diye biliyorum. The End'e gidip ejderha öldürünce oyun bitiyordu sanırım.

• Soyle sacma bi sorum var :-D inventory deki itemleri yere atmayi bulamadim.canta tas kum dolu. Yaptigim sandiklarda. Nasi yere aticaz bunlari ??

• quote:

Orijinalden alıntı: elondel

Soyle sacma bi sorum var :-D inventory deki itemleri yere atmayi bulamadim.canta tas kum dolu. Yaptigim sandiklarda. Nasi yere aticaz bunlari ??

barmaanla basılı tut iteme 5 sn öyle atıyon pampaa
  • Sorulariniz varsa yardimci olabilurim

• quote:

yok survıvalde baya kazı yaptım buyuk madenler buldum ama cehenneme gidemiyorum obsidanım yok..obsidan yapmak için kova ile su gerek ama yok işte ?

cehenneme gitmek ici obsidiana gerek yok bi tane portal var etrafini tasla ceviriyosun sora tusa basiyon sunyana kup gibi bise dusuyo orasi cehhennem oluyo pcdeki gibi cehennem degil ama

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanhut1

quote:

yok survıvalde baya kazı yaptım buyuk madenler buldum ama cehenneme gidemiyorum obsidanım yok..obsidan yapmak için kova ile su gerek ama yok işte ?

cehenneme gitmek ici obsidiana gerek yok bi tane portal var etrafini tasla ceviriyosun sora tusa basiyon sunyana kup gibi bise dusuyo orasi cehhennem oluyo pcdeki gibi cehennem degil ama

Ne kadar farklı hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperen20-06

quote:

quote:

Ne kadar farklı hocam.

cok farkli pcde quartz tasi kiriyosun minecraft pe de ise yerden fiskiriyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alperen20-06

quote:

quote:

Ne kadar farklı hocam.

cok farkli pcde quartz tasi kiriyosun minecraft pe de ise yerden fiskiriyo

Anladım Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.