Şimdi Ara

Minecraft P.E alınır mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayatımda 2.defa bir iOS oyununa para vermeyi düşünüyorum (doodle jump aldım 2 lira birşey değil)
    Onun dışında oyun olmayan navigasyondur ofistir uygulamalarına 500tl bayılmışlığım var totalde.Ama ilk defa bir oyuna ios da para vereceğim.
    Minecraft P.E almayı düşünüyorum sadece iPhone'umda oynayacağım.15TL ye değer mi?
    Mac'imde de Minecraft var ama her gün açamıyorum.Lütfen cevap verin.

• up
  • Yani harita biraz küçük kalıyor bence onun dışında epey iyi, bir de yine de 15 tl eder mi tartışılır ben çok keyif alamadım, hesapta olsa paylaşırdım seninle de yok :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben android tabletimde apk olarak indirmiştim ama inanın tabletin ekranında bile hiç zevk vermiyor.Bilgisayardaki gibi hızlı hareket edemiyorsunuz.Bir işe yaramıyor.Çok sıkıcı.Sakın almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Yani harita biraz küçük kalıyor bence onun dışında epey iyi, bir de yine de 15 tl eder mi tartışılır ben çok keyif alamadım, hesapta olsa paylaşırdım seninle de yok :(

Vaay hani biz düşmandık (öyle diyordun)

Teşekkürler düşüncelerin için de ben bir Minecraft-Müptelasıyım.Mac'imde oynuyorum hatta nickimi vereyim
    iAppleFanboy01
    ama hergün açamıyorum yolda belde oynanacak kadar değer mi sence?
  • Forumda tartışma başka cebinden yok kere para çıkmasına üzülmem ayrı konular

Ama bazen saatlerce oyuna daldığım oluyor, yani haftasonu falan madene bi dalıyosun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 2 Haziran 2014; 12:24:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Forumda tartışma başka cebinden yok kere para çıkmasına üzülmem ayrı konular

Ama bazen saatlerce oyuna daldığım oluyor, yani haftasonu falan madene bi dalıyosun :D

Evet.Kısaca alayım mı?Alabilirim belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Al al serverdan online ortak da oynayabiliyoruz oyle yapariz

• quote:

Al al serverdan online ortak da oynayabiliyoruz oyle yapariz

PM
  • Ben telefonu jbli kullanıyorum. Denemek için indirmiştim pek keyif aldığım söylenemez. iPadde falan oynıcaksanız belki ama iPhoneda pek keyif vermiyor.
  • 25pp ile indirin oyunu beğenirseniz alırsınız hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunu braz anlatırmısınız arkadaşlar 1-2 video izledim ama anlayamadım tam olayı.. amaç nedir ne yapıyoruz vb bilgileri yazabilirmisiniz
  • Hayatta kalma oyunu. Kendi dünyanı kendin kurup, hayatta kalmaya çalışıyorsun.

• quote:

ios versiyonunda serverdan oynayamıyorsun. 6 yaşındaki kızıma aldım, sırf serverdan oynayabilsin diye. meğer desteklemiyormuş.
    işin doğrusu bu oyunun nesini seviyor insanlar anlamadım. grafikleri commodore 64 seviyesinde.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
     Minecraft P.E alınır mı
    server icin bu uygulama gerek, kusura bakmayin ama bu mantikla yaklasacaksaniz oynamaniz zaten dogru degil

• quote:

Minecraft P.E alınır mı
    server icin bu uygulama gerek, kusura bakmayin ama bu mantikla yaklasacaksaniz oynamaniz zaten dogru degil

Doğru? Yanlış? Oyun bu. Seversen oynarsın, sevmezsen oynamaz. Zaten sevmedigim icin oynamiyorum. Dogru-yanlis yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

ios versiyonunda serverdan oynayamıyorsun. 6 yaşındaki kızıma aldım, sırf serverdan oynayabilsin diye. meğer desteklemiyormuş.
    işin doğrusu bu oyunun nesini seviyor insanlar anlamadım. grafikleri commodore 64 seviyesinde.

O grafikleri olmasa,50 gb tutar.Harita sınırsız.
  • çok merak ettim bu oyunu bunun deneme versiyonu vs yokmu, grafikten dolayı bana hitap eden bir oyun değil ama belkide seveceğim bilemedim, gözü kapalı bu parayı vermek işime gelmiyor keşke bir deneme versiyonu falan koysalardı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl sarmıyor ya çok da güzel sarıyor ama çeşitlilik arttırılması lazım bir de oyun kurarken yerleri dümdüz yapma gibi özellikler vb

İşsizlik başa bela

Minecraft P.E alınır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Verre

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

O grafikleri olmasa,50 gb tutar.Harita sınırsız.

half life 2 bile 5 gb yer kaplıyor. half life 1 ise tek cd ve grafikleri bu oyundan fersah fersah öte.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.