Şimdi Ara

Minecraft İsmi Skini Şifresi Değişen Hesap ve Hiçbir Şeyi Değişmeyen Hesap (Garantili ve Bansız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Minecraft İsmi Skini Şifresi Değişen Hesap ve Hiçbir Şeyi Değişmeyen Hesap (Garantili ve Bansız)

Merhabalar,

İlk olarak e-mail değişen hesaplar 80 TL civarından başlıyor.

O yüzden size ismi skini şifresi değişen minecraft premiumları tavsiye ederim.

Herhangi bir sıkıntısı olmaz, banı olmaz hiçbir sunucudan ve hesaplar sıfır olarak verilir. Yani herhangi bir sunucuya girdiğinizde 0 level olarak başlarsınız.

E-posta değiştirip hesabı benden geri alırlar diye bir korkunuz olmasın, Yaklaşık 30 tane satış yaptım. Hiçbirinden böyle bir sıkıntı almadım. Eğer böyle bir sıkıntınız olursa da koşulsuz şartsız yeni bir ürün temin ediyorum zaten

Gelelim ne kadar olduğuna,

İsmi Skini Şifresi değişen Minecraft Premium : 4 TL Papara kart ile ödeme kabul ediyorum (3 Ay da garanti sağlıyorum)

Hiçbir şeyi değişmeyen Minecraft Premium : 3.5 TL Papara kart ile ödeme alıyorum (2 sene de garanti sağlıyorum)

İninal kart ile ödeme normalde almıyorum ancak para atma ücretini(1TL) ve daha sonra benim o parayı çekmem için gereken 1.10 TL'yi siz karşılarsanız yani toplamda 2.10 TL ekstradan vergiler için verirseniz anlaşabiliriz.

Hesapların hepsi bansızdır.

İletişime geçmek için TiBiTiPi#8085

Mail Olarak : mertoxel8@gmail.com

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4 TL Miktar : 4 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 25 Nisan 2021 Satıldığı Şehir : ASDDSA Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.