arkadaşlar bi arkadaşımla minecraft oynamak istiyoruz saat gece 12 den sabah 7 ye kadar ugraştık ama yok yok bitürlü olmadı bize yardımcı olabilirmisiniz herşeyi yaptık minecraft server kısmına hamaci ip mizi yazma adımlarını fln tamamen yaptık oyuna giriyoruz multiplayer kısmında dogrudan baglana basıp hamaci ip mizi girip oyuna giriyoruz 2 mizde ayrı dünyalarda başlıyoruz birbirimizi görmüyoruz yardımcı olabilecek varsa hamaci agı adı kolksa şifre 123 yada burdan mesaj atabilirsiniz olmadı cok yardım severseniz 0 530 443 59 47 ödemeli arayın şimdiden cok teşekkür ederim
Server'ı kuracak kişi buradaki adımları uygulasın. Bunları yaptıktan sonra hamachi ağına bağlanın ve server'ı kuran kişinin IP'si ile bağlanın.
Aynı dünyada doğarsınız.
Birbirinize ışınlanmak için server konsolundan /op (buraya oyuncu ismi) yazın sonra /tp (oyuncu ismi) (oyuncu ismi) yazın.İlk yazılan isim ışınlanan ikinci yazılan ışınlanılan kişi.(tp kısmını oyun için t tuşuna basıp ta yapabilirsiniz.ama kendinizi konsoldan op yapmanız lazım.)
Bende bu adımları uygulayarak server kurdum ve arkadaşlarım ile oynadım hiç bir sorun çıkmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: A.l.p.r
Server'ı kuracak kişi buradaki adımları uygulasın. Bunları yaptıktan sonra hamachi ağına bağlanın ve server'ı kuran kişinin IP'si ile bağlanın.
Aynı dünyada doğarsınız.
Birbirinize ışınlanmak için server konsolundan /op (buraya oyuncu ismi) yazın sonra /tp (oyuncu ismi) (oyuncu ismi) yazın.İlk yazılan isim ışınlanan ikinci yazılan ışınlanılan kişi.(tp kısmını oyun için t tuşuna basıp ta yapabilirsiniz.ama kendinizi konsoldan op yapmanız lazım.)
Bende bu adımları uygulayarak server kurdum ve arkadaşlarım ile oynadım hiç bir sorun çıkmadı.
Allah sizden razı olsun dostum bi sorum olucak şimdi serveri ben kurcam videodaki admaları yaptım oyuna girdim multipalyer kısmında sunucu ekleyemi bascam yoksa dgorudan baglanamı bide benim oyunuma giricek arkadasım hangisini yapıcak ve son olarak kendi hamaci ip ilemi gircek oyunuma yoksa benimki ilemi server adlı not defterinede server ip yazan kısmınada kendi ip sinimi yazcak benim ip mimi ? teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: yardss36
quote:
Aynı dünyada doğarsınız.
Allah sizden razı olsun dostum bi sorum olucak şimdi serveri ben kurcam videodaki admaları yaptım oyuna girdim multipalyer kısmında sunucu ekleyemi bascam yoksa dgorudan baglanamı bide benim oyunuma giricek arkadasım hangisini yapıcak ve son olarak kendi hamaci ip ilemi gircek oyunuma yoksa benimki ilemi server adlı not defterinede server ip yazan kısmınada kendi ip sinimi yazcak benim ip mimi ? teşekkür ederim
Sunucu ekleye basarsan oraya ekleniyor ve hemen girebiliyorsun fakat doğrudan bağlana basarsan her girişte ip yazman gerekir.
Oyuna giren arkadaşın server'ı kim kurduysa onun IP'sini yazacak sen server kurarsan sen kendi ip'ın ile gireceksin o kurarsa o kendi ip'si ile gireceksiniz.
Not defterini açtığına göre server'ı sen kuruyorsun kendi hamachi ip'ini yazacaksın arkadaşlarında onunla girecek.
Ben açtım bukkit hamaci server MineXCraft MineXCraft1 MineXCraft2 MineXCraft3 MineXCraft4 MineXCraft5 Şifre:1234zapto
30 plugin ile karşinizdayiz
quote:
Orijinalden alıntı: yardss36
quote:
Aynı dünyada doğarsınız.
hocam sen herşeyi yanlış anlamışssın eheheh...bak anlatayım hamachi agını ve serverı kuran kişinin ip numarası ile gireceksiniz ve 2 yontemlede girilebilir server kaydedersen her seferinde ip girmene gerek kalmaz direk servera baglanabilirsiniz galiba siz 2nizserver kurdunuz ve kendi numaralarınız ile oyuna girdiniz yanlışmıyım ?
şimdi bnm servera girecek arkadaş o not defterindeki yere bnm ip yazacak dime?