Şimdi Ara

Minecraft hakkında birkaç sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben geçenlerde hamachi ile minecraft serveri kurdum arkadaşımla co-op olarak oynuyoruz size bir kaç birşeyler sorucağım.

1-) Pvp alanı bir serverde görmüştüm o alana girenler sürekli savaşıyor çıkınca bişey yapamıyorsun ben bunu kendi serverimdede yapmak isterdim mümkünmü bilmiyorum pvp modunu açtım ancak bu sefer heryerde savaş oluyor ben sadece o alanda olsun istiyorum

2-) Karakterin üstünü şekilini değiştirmek tüm serverlarda var ama ben bulamadım nasıl olduğunu

3-) buda her serverda var mesala bir bloğu kırdığımızda hemen aynısı tekrar yerine geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AloneShadow71

Merhaba ben geçenlerde hamachi ile minecraft serveri kurdum arkadaşımla co-op olarak oynuyoruz size bir kaç birşeyler sorucağım.

1-) Pvp alanı bir serverde görmüştüm o alana girenler sürekli savaşıyor çıkınca bişey yapamıyorsun ben bunu kendi serverimdede yapmak isterdim mümkünmü bilmiyorum pvp modunu açtım ancak bu sefer heryerde savaş oluyor ben sadece o alanda olsun istiyorum

2-) Karakterin üstünü şekilini değiştirmek tüm serverlarda var ama ben bulamadım nasıl olduğunu

3-) buda her serverda var

2-)skin değiştirmek serverın ayarlarıyla ilgili değildir bu işlem için oyuncunun minecraftı satın almış olması gerekir.
    3-)dediğin şey wg (world guard) plugini ile yapılmaktadır
    1-)aynı şekilde pvp yi de wg ile ayarlıyacaksın serverde pvp=true olacak ama wg lediğin alanları pvp ye karşı koruma yapacaksın wg leyip pvp koruması yapmadığın yer pvp area olucak orman gibi wg lenmiyecek yani "mesala bir bloğu kırdığımızda hemen aynısı tekrar yerine geliyor." dediğinin olmaması gereken yerlerde insanlar birbirine saldırabilecek.

world guard ve diğer pluginleri kurmak için bukkit server kurman gerekiyor wg pluginini kullanmak için aynı zamanda world edit plugini de yüklü olmalı. Bu konularda bir bilgin yoksa youtubeda bu konuyla alakalı videolar mevcut oradan bakabilir veya büyük bir server planlıyorsan bu işleri senin yerine yapacak builder,admin vb. bulabilirsin

edit: konuyu araştırıp yinede nasıl yapacağını anlamadıysan aklına takılan şeyleri sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabe Newell -- 16 Şubat 2013; 22:18:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.