Şimdi Ara

Minecraft -enderman

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olm bune lan manyak bu herif yanına gidiyom kayboluyo arkamı bi dönüyom elinde kocaman blok lan oğlum bunu nasıl öldürcez bi yardım edin
    manyak mıdır nedir arkadaş tip tip bakıyor Allahın işsizi gelmiş evimi falan bozup duru troll mudur nedir la bu

• Endermanlar eşyalarını çalarlar.Arada sırada görünmez olup geri gelir.Daha hiç karşılaşmadım.Ama bilgilerim bu yönde.
  • Siyah ve uzun boylular tavsiyem onlarla kapışmayın
  • Az kesmedim müzik Cd si felan düşüyor sonra Cdplayer yapıp müzik felan dinliyorsun herhalde :D
  • peki bu sapık evimize ışınlanamıyo demi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

peki bu sapık evimize ışınlanamıyo demi

hayır ama onla dışarda dövüşürken birden ortadan kaybolup arkandan çıkıp vuruyor :D böyle de kalleş bir yartık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawn01

Az kesmedim müzik Cd si felan düşüyor sonra Cdplayer yapıp müzik felan dinliyorsun herhalde :D

müzik cdsimi düşürüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • survivor degil de creator modunda (serbestce gezip ucabildiginiz, olmediginiz modda) en zora alin ve enderman lerle biraz ugrasip bilgi edinin. geceyi beklememek icin enderman yumurtasi kullanin. envanterinizde mevcut.
  • yere kovayla su dökün kaçarlar o yüzden evin etrafına falan su döktüm hep :D
  • Aha, işte bu şerefsizler, ailemizi perişan ettiler lan
    Elime verseler ağızlarını yüzlerini kırıcam, minecraft oynamaktan soğuttular adamı.
  • hacı benim ev göl kenarında zaten
    ama donmuş göl
  • quote:

Orijinalden alıntı: retty

quote:

Orijinalden alıntı: Dawn01

Az kesmedim müzik Cd si felan düşüyor sonra Cdplayer yapıp müzik felan dinliyorsun herhalde :D

müzik cdsimi düşürüyor

Evet . Burdan bakabilirsin : http://www.minecraftwiki.net/wiki/Music_Discs
  • Ben bi kere kapışmayı denedim fizik ten kaybettim cenevarın hep organına vurmak zorunda kalıodum
  • ilk karsilastigimda bayabi korkutmustu beni bayabi uzaktaydi bana bakiyordu sonra arkama bi döndüm dönmez olaydim o vardi bayabi korktuydum ve sakin arkanizi dönüp kaçmayin direk saldirmaya basliyor
  • Onların yüzüne bakma dalarlar sana tip tip bakıolar:D
  • ben olayı çözdüm artık yere çömüp taş arayın bişey yapamıyor
  • enderman in gözlerine bakmadığın sürece sıkıntı yok.
  • Enderman yaratığı minecraft oyunu içindeki en tehlikeli yaratıklardan birisi göbü görünebilir ama öldürme ve kaçma yöntemleride vardır. Endeman hakkında yazılmış bir yazı buldum işinizi görebilir
  • minecraft güzelmi arkadaşlar
  • Endermana Bakma bence aktığında tuhaf sesler çıkıyor insanı korkutacak ve deli edecek seler çıkıyor 1.4.3 de gelen bir yenilikle sesler değişti ve enderman blok alabiliyor toprak taş felan. yani derimki endermana ortadaki + işaretiyle bile bakma gözerine yoksa anca demir kılışla zor alt edersin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.