Bildirim
MİNECRAFT BUKKİT KASMA SORUNU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: tutkamun
Arkadaşlar Minecraft Bukkit Server Açtım Hamchi Üzerinden 55 tane plugin ekledim server çok feci derecede kasıyor neden acaba? ve kasmaması için ne yapmalıyım? Yardımlarını bekliyorumm :)
55 pluginmi? Pc özelliklerini ve internet hızınızı talep ediyorum. Unutumayın minecraft'a server olabilmek için yüksek upload hızı gerekir. Sadece arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz ve sadece gerekli pluginleri yükleyin. -
Şu anda yapim asamasinda olan serverimde 80 plugin var. Hicbir kasma soz konusu degil. Pluginleri guncellersen sorun duzelecektir. Hatali pluginler oyunu aksatir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler Serverin Craftbukkit 1.4.2 mi ? Bende Authme Ve World Edit Sorun Yaratıyordu Authme daha guncelleme cıkmamış world edit şuan sorunum yok -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X