Şimdi Ara

Minecraft 1.3.2 de Havuç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette gezinirken item listesinde carrots gördüm bunun tohumunu nerden bulabilirim.?

• normalde öyle birşey yok moddur o
  • Yeni update ile gelecek bir şey o Minecraftwiki Item's kısmına ''Planned'' diye bir bölüm ekliyor oradaki itemlar oyuna updateler ile eklenecek olan şeyler.Havuç gerçekten var şuan fakat oyuna tam olarak eklenmedi sadece Snapshot'lar da var.YouTube'da aratırsanız bulabilirsiniz yinede bek ekliyeyim :
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xioo

İnternette gezinirken item listesinde carrots gördüm bunun tohumunu nerden bulabilirim.?

Jungle da doğal olarak oluşacaklar yanlız update geldikten sonra yeni yerlere gitmen lazım daha önce hiç gitmediğin bi jungle bulmalısın

Edit: Söylemeyi unuttum havuç 1.3.2 de yok bir 1.4 de gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [TR]*Qartal -- 12 Eylül 2012; 19:29:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köylerde patater ve havuç bulunucak. Ve artık pigleri havuç sayesinde sürebileceğiz bu mükemmel birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faati-puskevit

köylerde patater ve havuç bulunucak. Ve artık pigleri havuç sayesinde sürebileceğiz bu mükemmel birşey.

Sadece düzlükte sürebiliyoruz oltayı atınca zıplama gibi bir şey de gelir umarım böyle sadece çöllerde işimize yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

quote:

Orijinalden alıntı: faati-puskevit

köylerde patater ve havuç bulunucak. Ve artık pigleri havuç sayesinde sürebileceğiz bu mükemmel birşey.

Sadece düzlükte sürebiliyoruz oltayı atınca zıplama gibi bir şey de gelir umarım böyle sadece çöllerde işimize yarar.

Eklediler son snapshotta space basınca zıplıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    Max payne 1 ve 2 açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.