Şimdi Ara

MİMARLIKTA ÇİZİM YETENEĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Sırf bu yüzden bölüm değiştirilir mi yoksa zamanla bu konuda yeteneğiniz artmaya başlar mı?

• Güncel
  • Yetenegin artmaz fakat bilgin artacagi icin islevin de pozitif yonde gelisecektir Fakat mimarligi sevmeden yapamazsin, zira saatlerce maket vs. yapiyorsun. Ve tum universitelerde oyle mi bilmiyorum ama ODTU ve Bilkent'te sinavlar juri onunde odevini gostererek oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iStore

Yetenegin artmaz fakat bilgin artacagi icin islevin de pozitif yonde gelisecektir Fakat mimarligi sevmeden yapamazsin, zira saatlerce maket vs. yapiyorsun. Ve tum universitelerde oyle mi bilmiyorum ama ODTU ve Bilkent'te sinavlar juri onunde odevini gostererek oluyor.

TOBB ile ilgili bilginiz var mı?
  • aasit A kullanıcısına yanıt
    TOBB da Bilkent gibi yeni acilmis bir bolum -mimarlikta-. Siralamasi Bilkent ve ITU den sonra 2. sirada gelmis gecen sene ama ben cok basarili bir universite oldugunu dusunmuyorum. Puaniniz nereyi tutuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iStore

TOBB da Bilkent gibi yeni acilmis bir bolum -mimarlikta-. Siralamasi Bilkent ve ITU den sonra 2. sirada gelmis gecen sene ama ben cok basarili bir universite oldugunu dusunmuyorum. Puaniniz nereyi tutuyor?

25 bin sıralamam hocam tobbun yuzde 50 burslusu tutuyor. bu sıralamayla en mantıklısı o geldi bana.
  • Onemli olan mimarlikla cizim degil bakis acisidir cok iyi cizerim diyorsan resim ogretmeni ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

Onemli olan mimarlikla cizim degil bakis acisidir cok iyi cizerim diyorsan resim ogretmeni ol

Teşekkür ederim yorumunuz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: aasit

quote:

Onemli olan mimarlikla cizim degil bakis acisidir cok iyi cizerim diyorsan resim ogretmeni ol

Ben teşekkür ederim hocam ben eliyle proje çizen mimar görmedim daha bilgisayar başında sabahlıyorlar neredeyse sonra büyük matbaalardan çıktı alıyorlar daha detaylı olması için bir nevi sen bilgisayara çizdiriyor gibisin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aasit

quote:

Ben teşekkür ederim hocam ben eliyle proje çizen mimar görmedim daha bilgisayar başında sabahlıyorlar neredeyse sonra büyük matbaalardan çıktı alıyorlar daha detaylı olması için bir nevi sen bilgisayara çizdiriyor gibisin

Ah şu çevremdeki bilmeden yorum yapan akrabalar. 2 günde mimarlıktan soğuttular.Ben de kendi kendime hep şey dedim 'Oraya gidenler mimar olarak gitmiyor ki senin gibi mutlaka vardır '

• ya ben resim felan pek çizemem ama artık bu dönemde Autocad felan kullanılıyormuş mimarlıkta resim yeteneği olmadan olurmu sizce ama sayısalım iyidir.
  • bu senin geleceğin, akrabalara eşe dosta pek de kulak asma. sadece onlardan alabileceğin bilgileri değerlendir. el yeteneğin yoksa mimarlık yazma derim çünkü el yeteneği isteyen bir meslek. ve ilkokul lise gibi çizim değil üç boyutlu farklı açılardan çizeceğin resimler gerekecek. bence başka mesleğe yönel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.