Şimdi Ara

Milliyet Metin Tokat 22.12.2008 yazısı... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Eger Saniyenin 10 da biri surelerle incelersen rustunun eli topun uzerinde. Eger o sirada topuda yere bastirmissa faul gol degil.

Bir üstteki mesajımı okuyabilirsin. Rüştü topu yere bastırabilse ikinci fotoda eli yere yapışırdı öyle havada kalmazdı. Kaldı ki ben hakemi haklı göstermeye uğraşmıyorum. İsterse iptal edebilirdi bunu daha önce de yazdım zaten.

Ben senin icin yazmamistim tarafsiz bir gorus belirtiyim dedim

bu arada senin mesajlarini da sen dedikten sonra okumaya basladim

• o saniyeler biz gol atınca niye işlemiyor kardeşim bizim sorguladuığımız o.tabiki gs lisin gs gol atınca goldü hiçbirşey yoktu diceksin.mucize beklemiyoruz insanlardan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

o saniyeler biz gol atınca niye işlemiyor kardeşim bizim sorguladuığımız o.tabiki gs lisin gs gol atınca goldü hiçbirşey yoktu diceksin.mucize beklemiyoruz insanlardan...

İlker gel seni de Galatasaraylı yapalım kurtul bir kalemde bütün sıkıntılardan. Sana bir forma benden hediye.
  • aslında türkiye gibi bir yerde benim futbolla falan ilgilenmemem gerekiyor hoca.en doğrusu bu olur.herşey önceden belirlensin falan...yesinler birbirlerini.
    ama yaptık zamanında bi hata.keşke basketle ilgilenseydim üstüne düşseydim iyi de oynardım da basketçi boyuna ulaşamayınca gitmedik üstüne işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Aha bi foto da ben buldum. Servet topa çoktan vurmuş Rüştünün eline ve kafasına bakın.Topun gittiğinden haberi bile yok.

Milliyet Metin Tokat 22.12.2008 yazısı...

Bu da başka bir resim
    Nobre topa vurmuş kaleci de nobre'nin ayağına atlamış. Yani gol olmasa bile bu resme göre o pozisyon da penaltı.
     Milliyet Metin Tokat 22.12.2008 yazısı...

Bizim anlatmak istediğimiz ve sizlerin ağlıyorsunuz dediği konu bu.
    Saniyenin 10 da birindeki takdir hakları nedense hep aleyhimize.
    Oyunun adı futbol ise ve pozisyon golse 2 pozisyon da gol. Değilse ikisi de değil. Ama yok oyunun adı futbol değilse orası başka.

• quote:

Bizim anlatmak istediğimiz ve sizlerin ağlıyorsunuz dediği konu bu.
    Saniyenin 10 da birindeki takdir hakları nedense hep aleyhimize.
    Oyunun adı futbol ise ve pozisyon golse 2 pozisyon da gol. Değilse ikisi de değil. Ama yok oyunun adı futbol değilse orası başka.

Bu koyduğun fotoyla benim koyduğum fotoyu destekliyorsun hocam. Nobrenin pozisyonunda kaleci topa bastırıyor ki Nobre topa vurunca kalecinin eli normal olarak yere doğru gidiyor. Servetin pozisyonda servet topa vurunca Rüştünün eli sabit kalmış demekki topa bastıramamış bile. Kalecilerde eşşek kadar eldiven olunca fotolardan topa dokunup dokunmadığını anlayamıyoruz haliyle.
  • bize oldumu fotodan da videodanda hatta çıplak gözle de anlıyorlar ama hoca bu nasıl oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.