Ben birkac senedir milli mac seyretmiyorum, bu gidisle de seyretmeyecegim. Bu kadroyu secen adam cikip aciklama yapacak arkadas, kulup takimi olsa bir hocanin secimini asla sorgulamam, 11 secimini de asla sorgulamam ama milli takim aday kadrosunu sorgularim. Cikar derki bu adamlar sistemime uymuyor o zamanda derim ki Egemen'i gecen maca neden cagirdin ve Mert'i nerde seyrettin?
En son 2008'de milli takımı takip ediyordum...
Bu arada Necip ile ilgili konuşulan bir dedikodu; Guus, Necip için bilmem kaç kiloluk dumbell vermiş ve ondan "Lat Side Rise" adlı omuz egzersini yapmasını istemiş; ama Necip onu çıkaramamış. "Bu çocuğun daha kuvvetlenmesi lazım." demiş.
Ha bunu nerden duydum, arkadaşımın arkadaşı federasyonda çalışıyor. Tanıyorum da adamı. Biraz ilginç; ama takımda onca kuvvetsiz adam var. Necip'i mi buldu ama gidip?
quote:
Orijinalden alıntı: Hadron
quote:
Orijinalden alıntı: RévivaL
Mert Günok
Sabri G.Zan Servet H.Balta
Kazım S.Şahin Tunay Çağlar
Kazım Cenk
kaç tane kazım var?
Kazım Kazım olduğu için
Oruç başımıza vurdu
Bana göre "alınmadı" diye tepki gösterilmesi gerekken 1. oyuncu İbrahim Toraman'dır... Hadi Necip'in A2'ye çağrılması falan fıstık bir bahane olabilir, ama bu adam nasıl alınmaz ben anlamıyorum O kadrodaki her stoperden daha iyi değilse, bişey bilmiyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme