Şimdi Ara

Milli seferberlik ilan edilmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haberlerden okuduğuma göre milli seferberlik ilan edilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hanım pompalıyı getir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan haber .

İtibar etmeyin .

Edit: haber doğru arkadaşlar edilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakimBeey -- 14 Aralık 2016; 17:36:31 >
  • HakimBeey kullanıcısına yanıt
    http://www.ntv.com.tr/turkiye/erdogan-tum-teror-orgutlerine-karsi-milli-bir-seferberlik-ilan-ediyorum%2cVjUHk2py-UC1_Arj4duW2A

• Haberlere bakin internetten heryerde ayni sey yaziyor.
  • 3 jeepim var 2 si devlete helal olsun digeri tuplu o isinizi gormez yoksa onuda veriridim devletime
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rte aciklamasini dinledim. Manevi seferberlik gibi bir sey yani oyle sandiginiz gibi değil
  • Adres vereyim bir Milli Piyade Tüfeği 3-5 kasa da cephane göndersinler o zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim vercek bir seyim yok.neyimi alırlar
  • milli olmadan savasa girilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

benim vercek bir seyim yok.neyimi alırlar

böbreğin çalışıyor mu?
  • Yokta sanki çok malı mülkü varmış gibi endişelenmeler falan.
  • Gayriresmi bir seferberlik. Yoka meclisten çıkan bir kara değil. Bu ülke parlamenter rejimle yönetiliyor. İlk önce meclisten kara çıkar sonra resmi gazetede yayınlanır seferberlik öyle başlar. Öyle Cumhurbaşkanıda olsa her dili sözü olan seferberlik ilan edemez. Türkiye Cumhuriyeti hukuk devletidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semavi7 -- 14 Aralık 2016; 17:56:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Gayriresmi bir seferberlik. Yoka meclisten çıkan bir kara değil. Bu ülke parlamenter rejimle yönetiliyor. İlk önce meclisten kara çıkar sonra resmi gazetede yayınlanır seferberlik öyle başlar. Öyle Cumhurbaşkanıda olsa her dili sözü olan seferberlik ilan edemez. Bu ülke hukuk devletidir.

Ohal varsa kafasına göre ilan edebilir ve ohali de keyfine göre uzatacağına göre hukuk devleti filan değiliz

• Ooo savaş mı alırım bi cephane

Mpt-76 + Bora12 rica ediciğim.
  • J.Valjean kullanıcısına yanıt
    Seferberlik anayasada kanunlaştırılmış ve hangi hallerde kullanılacağı belirlenmiştir. Durduk yere ilan edilemez. Ayrıca Cumhurbaşkanının dayandığı kanunda ona bahsettiği yetkiyi vermiyor ohalde olmakta vermiyor. Devletler devletlerle savaşır terör örgütleriyle değil. Terör örgütü için seferberlik ilan etmek acizliktir. Devlet terör örgütünün üzetine çöker ve etkisiz hale getirir. Seferberlik söz konusu olamaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.