Şimdi Ara

Milli projelerde görevlendirilmek isteyenler için başvurular başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurs@tz

    Konuyu açan editör arkadaşın hesabı hacklanmış olabilir, ya da kafası çok güzelken konu açmış

    Türkiye Cumhuriyeti devletinin planladığı, desteklediği, ön ayak olduğu, güvence verdiği veya denetiminde olan bir proje

    değil, yani ortada Ortada milli ve yerli olduğuna dair hiç bir emare yok.

    Eğer öyle olsaydı bu haberi gov.tr uzantılı devletin resmi sitelerinde okuyor olurduk, TRT haberlerde dinlerdik, öncelikle dh forumda değil!

    Tüm forum üyesi arkadaşlarımı görünürde adam gibi ne tanıtım linki, ne kim olduklarına dair doğru düzgün bilgi bulunmayan, neyin nesi kimin fesi olduğu belli olmayan bir oluşuma karşı, bu tuhaf haberi okuyup gaza gelerek ''iş bulacağım umuduyla''kimlik/eğitim vs. bilgilerini paylaşmamaları konusunda uyarayım.

    Ülkede işe yarayan adamları tespit edip data base oluşturmak isteyen ve bundan menfaat temin etmeye çalışan dış güçlerin uzantısı bir yapı olma ihtimali bile mümkündür, kimbilir ucu Amerikalara Fetolara Cia lara varabilir.

    Dh gibi kamu yararına çalışan bir sitenin tam olarak iyimi kötü mü ne olduğu belli olmayan bir oluşumun reklamını yapması, insanları yönledirip teşvik etmesi sonradan ciddi sıkıntılara yol açabilir, sonra söylemedi demeyin.

    Ayrıca haber doğru ise Devletin Güvenlik görevlilerinin de haberdar edilmeleri gerektiğini düşünüyorum, muhakkak ki dh moderasyonu da bu hususu düşünüyordur

    Ucu dışarıda olması muhtemel, kime neye hizmet ettiği henüz belli olmayan bir yapı veya yapılar, niçin Türk vatandaşlarının vasıfları/yetenekleri hakkında bilgi sahibi olsun ki?

    Eğer başka devletlerin nitelikli elemana ihtiyacı olsaydı bunu açıkça yasal yollardan Devletimizden göçmen talep ederek yapabilirlerdi, e o zaman bu neyin nesidir arkadaş, bu nasıl bi habercilik anlayışıdır nasıl bir ciddiyettir?

    Mantıklı açıklamalarla, sağlam kaynaklarla konu aydınlatılmalıdır bu yapılamıyorsa mevcut haliyle haber değeri yoktur, üyelere yaratacağı olası zararları ve mağduriyetler de gözönüne alınıp kaldırılmalıdır.



    Bu haberi EGM'ye bildirelim?




  • Devlet düşmanları kuduruyor siteyi incelemeden yorum yapmışlar. "fake la bu" devlet olsa sitesi .gov ile biter" falan yazmış.Şaka mısınız siz? Sıkça sorulan soruları okusaydınız anlardınız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Devlet düşmanları kuduruyor siteyi incelemeden yorum yapmışlar. "fake la bu" devlet olsa sitesi .gov ile biter" falan yazmış.Şaka mısınız siz? Sıkça sorulan soruları okusaydınız anlardınız.

    Aynen yazmak olsun da yazalım anlayışı hem iktiadarla çalışmak istemiyorlar hem de bu işlere girmek istemiyorlar o yüzden ne yapacaklar karalama kampanyası çünkü bunlarında meslekleri bu ama nafile.. Benimde anlamadığım şu arkadaş başvuran benimmmm başıma gelecekler de benim sen gerçekten benim iyiliğimi mi istiyorsun yoksaaaa amacın birilerini mi kötülemek neyse bilen biliyorrrrrrrr.. Eğer gerçekten iyiye ise amacın önce bu firma nedir bu firma neler yapabilir ön araştırmalar yaparsın öğrendiklerini buraya yazarsın ondan sonra bizler de bir şey görürüz ha bu adam bir şey biliyor deriz ama bakıyorum haberi bile okumadan şu bu diyorsa bir insan amaç bellidir.. Zaten olup olmayacağını da Nisan 'da başvuranlar öğrenecek ama Aralık 'a da insanları bekletecekler diyorlar komedi Dünya 'sı ne diyeyim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizbay1

    Peki, bu şirkete Devlet neden müdahale etmiyor? Devletin adını kullanarak herifler bildiğin iş yürütüyor, çakallık yapıyor ulan! Arkadaş bu nasıl cesaret lan! Lan diyorum artık zira nutkum tutuldu, bunlar nasıl aymazlıklar, nasıl bir ülke oldu burası ya?

    Sahte polis , askerim diye çakallık yapanlara ne yapıldı ki bunlara yapılsın. Dolandırıcılar arıyor bilmem ne bankası diye. Bankayı arıyorum şu numara sizin adınıza suç işliyor diye. Banka elemanı itibar etmeyin diye geçiştiriyor.
    Ayrıca kariyer net bile faydası olmazken diğerlerinden bir umudum yok. Koskoca uçak motor üreticisi bile işkur eğitim programı ayağıyla asgari ücretle eleman alıyor.
  • Bb yada CB olmadı bi bakan bununla ilgili açıklama yaptı mı?

  • ??

  • Şirket devletten ihale almış içini doldurmaya çalışıyor. Arkasında devlet yok Erdoğan ailesi var.
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/896774/AKP_li_damada_ihale_yagdi.html#
  • Boş gezenin boş kalfası pozisyonu için adayım,sayın yetkili :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zolzauza -- 26 Ocak 2018; 0:08:05 >
  • Bana güvenilir bir şey gibi gelmedi kimlik bilgilerinizi ve önemli bilgilerinizi burada paylaşmayın derim.

  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Sözkonusu site sırf siyasi propaganda için dahi kurulmuş olabilir, linkte yer alan "Onlar Türkiye'ye Geri Dönüyor" başlıklı haberden bir satır:



    Yapılan araştırmalara göre sadece 2006-2012 yılları arasında 253 bin genç ve başarılı Türk, Avrupa’dan Türkiye’ye dönüş yaptı



    6 senede 250bin kişi diyor geçenlerde başka bir arkadaş tahttp://www.haber7.com/guncel/haber/1021683-almanyadan-turkiyeye-buyuk-goc haberini göndermişti orada da 2009-2011 arasında Almanya'dan Türkiye'ye 100bin kişi döndü deniliyordu hem de dönenler öyle eğitimsiz işsiz de değil, Avrupa'nın üniversitelerinde iyi eğitim almış, iyi yetişmiş insanlar haa! Yalanın katmerlisi, cunku Alman göçmen dairesi resmi rakamlarına göre 2004 - 2013 arasında Türkiye'ye dönen kişi sayısı 43 bin!



    bu tür 'müjdeci' haberlere sitelere bakıp kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.