Şimdi Ara

MİLLİ PİYANGO Size Çıksa Ne Yaparsın? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hiç bişey yapmam çünki çıkmaz sdece bana değil hiç bir kimseye büyük ikramiye yani tam bilete çıkmaz ahan da buraya yazıyorum (bakın cızık atıyom /////)
    büyük ikramiye 4 çeyrek bilete çıkacak ve çeyrek biletlerde hayali olacak yani para devlete kalacak ama bunun dışında kalan diğer büyük küçük ikramiyelerin tümü çıkacak...
    hiçççççç büyük hayallere kapılmayın bence sonraolursunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: borostican

ben önce 5-6 trilyonla gider 7-8 katlı binalar alırdım sonra kendime bi iş kurardım bi araba geri kalanınıda bankaya faize hiç bir kurumada yardım etmem

ya vatanına ?
    Asus A8n Sli Deluxe / Amd64 3000+ 939s / Samsung 160Gb Sata / TT V1000a Xaser-III / TT 480W Pure Power / Inno Tornado 6600 / Lg 1750S / Asus DVD-RW / 512X2 500Mhz Adata Vitesse

eski nick manyetico
    Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir.
    Mustafa Kemal

• ne istesem eeeeeeee ev var araba babamın kı yeter eeeeeee buldum be para pul bahane benım aşkım sahane

+++ÇARŞI+++
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.