Bildirim
Milli Maç nerede oynansın?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Milli Maç nerede oynansın?
(En Son Oy Tarihi: 13.11.2011)
Giriş
-
e ne değişcek Bursa'da oynanınca? Bursa taraftarı takım elbiseyle mi gelicek maça? -
Arena veya Kadir Has bence ama oyumu ankette Kadir Has'a verdim. -
Sahada oynansın tabiki -
quote:
Orijinalden alıntı: procarfter
Sahada oynansın tabiki
bu mantıklı cevabınız size kuzey kore seyahati kazandırdı. -
quote:
Orijinalden alıntı: LaFortune
e ne değişcek Bursa'da oynanınca? Bursa taraftarı takım elbiseyle mi gelicek maça?
Baskı artacak. Çekirdekçi, kulüpçü, sponsor taraftarı hemen hemen hiç olmayacak. Tezahürat milli takım lehine olacak maç kötü gidince birbirlerine küfür edenler olmayacak, tribünde çekirdek çitleyip anlamsız bakışlarla maç izleyen torpilliler olmayacka vs vs vs... -
quote:
Orijinalden alıntı: toutatis
quote:
e ne değişcek Bursa'da oynanınca? Bursa taraftarı takım elbiseyle mi gelicek maça?
Baskı artacak. Çekirdekçi, kulüpçü, sponsor taraftarı hemen hemen hiç olmayacak. Tezahürat milli takım lehine olacak maç kötü gidince birbirlerine küfür edenler olmayacak, tribünde çekirdek çitleyip anlamsız bakışlarla maç izleyen torpilliler olmayacka vs vs vs...
bir sizde var dimi tezahürat eden taraftar? dostum nerde oynanması ile alakası yok. bugün trt spor'da spor manşet programıydı galiba, izleseydin asıl problemi anlardın. önemli olan nerede oynandığı değil, Türk taraftarın maça yaklaşımı. sponsor ayağına gidenlerden hiç bahsetmiyorum zaten.yani sorun bizim milletimizde.
-
Akustik açısından TT Arena diyorum ancak Gs taraftarı ile FB li oyuncular arasındaki sorun nedeniyle oyumu Şükrü Saraçoğlu olarak kullandım.Kadıköyde bu sorun (Gs'li futbolcular ve taraftar arasında) daha önce olmadı çünkü. -
quote:
quote:
quote:
Baskı artacak. Çekirdekçi, kulüpçü, sponsor taraftarı hemen hemen hiç olmayacak. Tezahürat milli takım lehine olacak maç kötü gidince birbirlerine küfür edenler olmayacak, tribünde çekirdek çitleyip anlamsız bakışlarla maç izleyen torpilliler olmayacka vs vs vs...
bir sizde var dimi tezahürat eden taraftar? dostum nerde oynanması ile alakası yok. bugün trt spor'da spor manşet programıydı galiba, izleseydin asıl problemi anlardın. önemli olan nerede oynandığı değil, Türk taraftarın maça yaklaşımı. sponsor ayağına gidenlerden hiç bahsetmiyorum zaten.yani sorun bizim milletimizde.
Neyi bizde yahu ben Fbliyim?Asıl problem milli maça giden İstanbul taraftarının doymuş olması. Diğer şehirler daha bu konuya açlar. Bursa' da oynanan eski maçları hatırlatırım.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Neyi bizde yahu ben Fbliyim?Asıl problem milli maça giden İstanbul taraftarının doymuş olması. Diğer şehirler daha bu konuya açlar. Bursa' da oynanan eski maçları hatırlatırım.
pardon seni Bursa taraftarı sandım ve kendi taraftarını savunduğunu düşündüm, pardon. Benim söylemek istediğim sorunun taraftarda olduğu. yoksa nerede oynandığının hiçbir önemi yok. yeterki kriterlere uygun olsun. Akustik ve ambiyans bakımından TT Arena'ya verdim oyumu. Anadolu'da da oynansa farketmez.
-
İzmir Atatürk belki 2. rekor kırılır -
Anladım dostum. Görüşüne saygım var.
http://video.cnnturk.com/2011/spor/10/13/hirvatistan-maci-bursada-oynanmali
Yılmaz Özdil' ide dinleyin.Zaten ona istinaden açtım konuyu. -
Oyumu arena'ya verdim ama gönlümden geçen arena değildi. fenerliler kendi stadına oy vereceği için ben de ankette arenayı tercih ettim.
niye farklı statlar aradığımız malum, bu durumda 3 büyük takımın sahasında olmamalı. trabzon insanı da trabzonspor bilir başka bişey bilmez, kendi takımına bile faydasından çok zararı var. kayseri'de zaten futbol kültürü diye bişey yok. adamlar çekirdek yemek için maça geliyor.
bu durumda geriye fazla seçenek kalmıyor. Eskişehir veya bursa'nın güzel statları olsa bu iki şehrin futbol kültürünü seviyorum. aynı şey ankara için de geçerli. keşke ankara'da arena ayarında bi stat olsa ve bütün maçlar burada oynansa. zulümpiyat stadı seyir zevki ve ambiyans olarak iyi seviyede olsaydı ıstanbul adına orası da iyi bir seçenek olurdu.
sonuç, kadıköy veya arena haricinde milli takıma yakışan stat göremiyorum. bu yüzden bu iki stat olsun diyorum. maça gelirken kulüp formasıyla gelmek yasaklanmalı. böylece çekindiği için gelmeyen diğer kulüp taraftarları da gelebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*
Akustik açısından TT Arena diyorum ancak Gs taraftarı ile FB li oyuncular arasındaki sorun nedeniyle oyumu Şükrü Saraçoğlu olarak kullandım.Kadıköyde bu sorun (Gs'li futbolcular ve taraftar arasında) daha önce olmadı çünkü.
bunun sebebini söyleyip tahrik yapmak istemiyorum. dediğine katılıyorum.
aslında 3 büyük taraftar grubu temsilcileri toplanıp sorunu çözebilir diye düşünüyorum. federasyon da buna destek çıksa ve kale arkaları bu taraftar gruplarına karışık olarak eşit sayıda satılsa sahayla tribunlerin arası düzeltilebilir. farklı 3 grup olacağı için de 2 grubun aralarında tartışma çıkma ihtimali az olur. hatta maçtan yarım saat önce taraftar liderleri önderliğinde tezahurat denemesi yapılarak bu monotonluk da giderilebilir.
fazla mı iyimser oldum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arena'da oynanmasında, mantıksız bin tane yorum geliyor her tezaruhatı her olayı isteyen istediği yere çekiyor.
O yüzden Kadir Has yada İzmir Atatürk'te oynanması tercihim. -
istanbul haricinde oynanmamalı -
abi valla takımdan soğutacanız adamı ha ! geçende de açtım aynı yorumu ya sizin kafadaki adamlardan tiksiniyorum. yeminle ülke futbolundan soğudum zaten şike falan derken bari milli takımdan soğutmayın adamı. Korkmayın bursa bi kere şampiyon oldu diye. Bursa veya diğer anadolu takımları hep bize yatsın , bize kafa tutanlar tüü kaka kafasında olursanız ne siz taraftar kaliteniz gelişir nede ülkedeki lig kalitesi gelişir. çok sığ insanlar varmış ya hemde renktaşız. gerçi öss ile taraftar alınmıyor ama neyse.
maç bursada oynansın ben gs fb bjk çekişmesi görmek istemiyorum stadımda. -
Biletler ucuz olsun kadıköy inönü aslantepe farketmez giderim. -
Ya arena yada bursa. -
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
istanbul haricinde oynanmamalı
Neçün?
Benzer içerikler
- florya metin oktay tesisleri antrenman izlemek
- türkiye"nin en tehlikeli taraftar grubu
- forma imza kalemi
- mühendis oktay sebahattin şirin
- underrated futbolcular
- trt 1 frekans yeni
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X