Bildirim
Millet nasıl WoW'da Arthas ve Illidan ile oynuyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2 tane quest varmış lich king eklentisinde.birinde arthas birinde ilidian oluyormuşun yorumlardan okudum -
quote:
Orjinalden alıntı: imPsYcHo
2 tane quest varmış lich king eklentisinde.birinde arthas birinde ilidian oluyormuşun yorumlardan okudum
Valla mı güzel bişey. Ben Illidan olurdum onun gölgesine hayranım bana Doppelganger'ı hatırlatıyor. Free serverlarda da var mı peki?
-
quote:
Orjinalden alıntı: Doppelganger
quote:
2 tane quest varmış lich king eklentisinde.birinde arthas birinde ilidian oluyormuşun yorumlardan okudum
Valla mı güzel bişey. Ben Illidan olurdum onun gölgesine hayranım bana Doppelganger'ı hatırlatıyor. Free serverlarda da var mı peki?
wow ile pek bi ilgim yok ama bazı private serverlarda quest lerin tam olduğunu hatırlıyorum sanki.ama lich king in private i çıktı mı onu bilemem pek takip etmiyorum
-
Ayda 13 euroymuş ya orijinal server.Moralim bozuldu. -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Doppelganger
quote:
wow ile pek bi ilgim yok ama bazı private serverlarda quest lerin tam olduğunu hatırlıyorum sanki.ama lich king in private i çıktı mı onu bilemem pek takip etmiyorum
Var var ya ohooo doluyla Wotlk pri server var 3.0.9 Lich King 3 tane görev verdi ama nasıl yapıcağımı anlamadım. Bi de çok karışık oyun ya bi yere gittim bi taşla sonra bi tane taşla da geri döndüm. O taşın ne işe yaradığını biliyorum kullanmıştım daha önce Burning Crusade pri serverda. Bi server buldum direk 80'den başlıyorsun. 55 lvl olmadan Death Knight'la oynayamıyorsun. 55 lvl olduktan sonra ise tekrar char açıyorsun. Death Knight olunca Lich King'in muhafazası altında oluyorsun ve sonra Lich King'den görevler fln alıyorsun. Ama ben daha önce pek WoW oynamadığım için bilmiyorum acaba WoW bölümüne konu mu açsam
-
quote:
Orjinalden alıntı: ProtezBacak
Ayda 13 euroymuş ya orijinal server.Moralim bozuldu.
Paran yoksa private server oyna.
-
napıyo bu adam exp mi kasıyo o sarı şeyler exp mi. yoksa pk mı yapıyo bişey anlamadım valla -
quote:
Orjinalden alıntı: deniz c
napıyo bu adam exp mi kasıyo o sarı şeyler exp mi. yoksa pk mı yapıyo bişey anlamadım valla
Hangisi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X