< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MİLLET NASIL ARABA ALACAK ???? (3. sayfa)
-
-
Devlet gümrükten araba sokmaya 2.el izin vermeli eskisi gibi o zaman rahatlar piyasalarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla Geçen yılda aynısını diyolardı Şimdi millet geçen yılın fiyatını mumla arıyor. Fiyatlar gerçekten çok yüksek diğer ülkelere baktığımızda. Yurt dışında birimi geçyim TL'ye çevirdiğinizde 350 bin TL olan araç Türkiye de 800 -900 bin TL ye satılıyor . Bu milleti çözemiyom sınırsız para var herkesde galiba nslslsşsş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kayıtdışı ekonomi bu ülkede çok büyük. Devletin de hiçbir zaman bu sorunun üzerine ciddi gitme gibi bir isteği olmadı. Zihniyet değişmeli bu ülkede. Türk Ticaret Kanunu nu AB standartlarına yaklaştırarak işe başlayalım mesala!? Kimse kabul etmez bunu bu ülkede. Boşuna kürek çekiyoruz biz. Yapılması gereken yapısal işler var; ama bu işler siyasetle çok iç içe geçmiş; onu finanse eder hale gelmiş… Yok işte çıkış yok! Şu ideoloji bu ideoloji değil yapılması gereken reformlar yapılmalı.
Yukarda yazmışlar, engelli satışları patlamış. engelli üzerine alınıyor, soyadı tutan 7 sülale kullanıyor, bir kaç sene kullanıyorlar, iyi, kârlı fiyata satıp yenisini alıyorlar. Piyasanın yarısına alınıyor araçlar, güzel alışveriş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceden sahibindeni açıp alamayacağımı bile bile sıfır mercedes BMW Audi ilanlarını tıklayıp hayran hayran bakardım...Şimdi ise Civic Octavia v.s açıp bakıyorum:D
Hükümet değişmeden bu zihniyet ve hırsızlık değişmeden sıfır araba almak sadece ultra zenginlere kaldı artık. Elinde arabası olanda satsa üstüne bir dünya kredi çekmesi gerek yeni araba için yada birikmişi varsa nakit onu harcaması gerek. Bu da bu ekonomide değer mi tartışılır. Alan alıyor da satışlar dip yaptı. Daha beteri olur bu gidişle. Seçimden sonra değişirse hükümet bir çok alanda yapısal reform gerekiyor tarım hayvancılıktan tutun da otomobile kadar vatandaşın faydasına reformlar yapılması gerekiyor. Zenginlerin değil...
-
Arabalar kilometrede 3-4 lira yakıyor almak bir dert kullanmak ayrı dert.
Yakıt, sigorta, kasko, bakım, mtv, lastik derken gerçekten 3-4 lira yakar oldu.
Bu şartlarda araç kullanmak büyük meziyet.
2. el araç alacak arkadaşlara tavsiyem otomatik vites araçlardan falan uzak durun.
Bir kavrama değişimi 20bine çıkar bu parça fiyatlarıyla.
-
Artık şehir içi kısa mesafe çözüm bu
uzun mesafeye de araba kiralayıp gidicez.
-
-
Öyle olsaydı Fransa şuanda yanıyordu :D
işte bunlar devlet yönetiyor,belediye çaycı alırken bile kpss sınavına bakıyorlar.
önümüzdeki 20 sene içinde kendinizi böyle araba kullanmaya hazırlayın
-
Bunu izledim, şok oldum. Bu zekâlar ülke yönetiyor. Bunlar toplumun önemli bir kısmının aynası aslında.
Araba almayı bırakın toplu taşımayı kullanabiliyorsak şanslıyız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 21 Şubat 2022; 11:5:52 > -
fosiller toprak olmadan bu ülke düzelmez hocam,her gelen ay öncekini aratıyor.
Eğitim sisteminin darbe yemesinin nedeni bu işte. Düşünemeyen muhakeme edemeyen, böylece matematik ve bilimden uzak toplumları yönetmek çok kolay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 21 Şubat 2022; 11:19:49 > -
Desenize bizde Hindistan ve Tayland'a benzeyeceğiz
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X