Şimdi Ara

Millet mi çok kısa ben mi çok uzunum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    16'ımı 7 Ağustos'ta dolduruyorum. Boyum 1.80 elimle ölçtüğümde yani elin kalınlığı 2 cm falan tahminen ama kalemle ölçtüğümde 1.78. Nasıl ölçüyorlar ölçenler bilmiyorum ama 1.80 olduğum halde sokaktaki kendimden belki 10-20 yaş üstü adamların resmen hepsinden uzunum. Dün mecidiyeköyde bile herkes yanımda küçük kalıyordu. Anlamıyorum ki ben mi çok uzunum, insanlar mı çok kısa? Yeni nesil daha uzun demeyin, sınıftaki erkekler 1.70 civarı, kızları zaten hiç sormayın 1.60 bile az var. Çok takmaya başladım herkes yanımda küçük kalınca. Sakalım falan çoktan çıktı. 2 yıl önce 1.75-76'ydım. Şimdi 1.80'im. Sizde de aynı sorun var mı? Çok sırık hissetmeye başladım çünkü. 1.80'in altına kısa diyenler var da benim karşılaştığım insanlar mı çok kısa anlamıyorum. Nerde o 1.90 boyu olanlar bir söyleyin, yanlarına gideyim de bir moralim düzelir belki. Daha uzamak falan da istemiyorum. Resmen sokaktaki tüm adamların boyu 1.70 rahatsız olmaya başladım. Sizin düşünceleriniz neler? Rica ediyorum benden 2-3 yaş büyükler konuya girip de "16 yaşı okuduktan sonra çıktım. " vb. mesaj atmasın.

• Çok kısasın forumda herkes 1.90

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahatsızmısın kardeşim millet kısa diye dert yanıyor sen herkesten uzunsun diye dert yanıyorsun. Ne garip insanlar var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Ayıldı

Çok kısasın forumda herkes 1.90

o 1.90'ları normalde de göreyim de bir moralim düzelir belki sokakta dev gibi hissediyorum da sdftgyhj
  • 177 yim cüce gibi hissetmiyorsam şerefsizim.50-60 yaşındaki amcalarla aynıyım adamlar kısalmaya başladı.Yaşıtlarım 87-88 falan.Kızlardada aynı şekilde burada en kısa kız 66-67 falan 175 kız sayısı çok fazla.İstanbul avrupa yakasındayım.

• Ben 1.70 im ve takmıyorum. Boyun önemi yok, kafanın önemi var kasma bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

Rahatsızmısın kardeşim millet kısa diye dert yanıyor sen herkesten uzunsun diye dert yanıyorsun. Ne garip insanlar var ya

Ama sınıftaki kızların hepsi 1.50 resmen siz rahatsız olmaz mıydınız? O gün bir kız çok uzunsun dedi daha da moralim bozuldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

177 yim cüce gibi hissetmiyorsam şerefsizim.50-60 yaşındaki amcalarla aynıyım adamlar kısalmaya başladı.Yaşıtlarım 87-88 falan.Kızlardada aynı şekilde burada en kısa kız 66-67 falan 175 kız sayısı çok fazla.İstanbul avrupa yakasındayım.

Ben de avrupadayım da ben niye o insanları göremiyorum? Bahçeşehirdeyim ama taksime giderim, bakırköye, kadıköye, mecidiyeköy'e ama yok yok cidden herkes kısa kalıyor rahatsız oluyorum. Siz nerde oturuyorsunuz Avrupa'da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciismi

quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

Rahatsızmısın kardeşim millet kısa diye dert yanıyor sen herkesten uzunsun diye dert yanıyorsun. Ne garip insanlar var ya

Ama sınıftaki kızların hepsi 1.50 resmen siz rahatsız olmaz mıydınız? O gün bir kız çok uzunsun dedi daha da moralim bozuldu.

Alt tarafı 1.80'sin neyin tribindesin. Üniye geçince böyle bir sorunun kalmaz rahat ol.
  • spora başla
  • Shire'da mı yaşıyorsun?1.80 ortalamanın biraz üstünde bir boy.

• Bu arada sokakta benden uzun birini görünce seviniyorum, mutlu oluyorum.(ciddiyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dp_

Shire'da mı yaşıyorsun?1.80 ortalamanın biraz üstünde bir boy.

Istanbuldayım da 1.80'e ortalama diyip geçmeyin kızlar omzuma geliyor.
  • Sen çok uzunsun millet kısa

• Bölgeler göre değişiyor.boyum 180.Doğuya felan gittğimde farkedilir bir uzunluğum oluyordu.ama izmirde felan uzun birihim diyemiyorum.

• ben 1.85 im hiç kendimi övüyorumuyum 1.80 çok ta uzun boy değil sen taksime gitte gör uzun boyu kendini şirin baba zannedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lordimus

ben 1.85 im hiç kendimi övüyorumuyum 1.80 çok ta uzun boy değil sen taksime gitte gör uzun boyu kendini şirin baba zannedersin

İşte gidiyorum. Kısa hissetmiyorum ordada da onlar zaten turist. Türklerin arasında uzunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayme

Sen çok uzunsun millet kısa

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordimus

ben 1.85 im hiç kendimi övüyorumuyum 1.80 çok ta uzun boy değil sen taksime gitte gör uzun boyu kendini şirin baba zannedersin

gerçekten taksimde bakıyorum, millet çok uzun. gerçekten insan hayret ediyor
  • Günlük boyu ile ego kasma konusuna hoşgeldiniz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.