Şimdi Ara

Millet ittifakı canli yayin tekrarı Ankara 7 PROJE-47 BİN 970 KONUT TEMEL ATMA VE TANITIM TÖRENİ’

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Halktvyoutube
    #CANLI | Millet İttifakı Ankara'da halka hitap ediyor | #HalkTV
    https://www.youtube.com/live/myPiPogm9zE?feature=share

Sonuna yetişmişiz

‘7 PROJE-47 BİN 970 KONUT TEMEL ATMA VE TANITIM TÖRENİ’

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkentin dört bir yanında hayata geçireceği konut projeleri görücüye çıkıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ev sahipliğindeki “7 Proje-47 Bin 970 Konut Temel Atma ve Tanıtım Töreni”ne; Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener katılacak.

18 Nisan Salı (Bugün) saat 14.00’te düzenlenecek temel atma ve tanıtım töreni; ABB TV ile Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları ve aşağıdaki uydu frekansları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

TARİH: 18 Nisan 2023 SALI (BUGÜN)

Yayın tekrarını izleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 18 Nisan 2023; 15:36:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kudurun trollar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRT tarafsız olsa bunu yayınladır ben görmedim gören varmı ?

Erdoğanın boş boş söylediklerini yayınlıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 18 Nisan 2023; 15:38:11 >
  • kendileri göremeyecekya 47 de olur 250 binde nasılsa temel atılır sonrası yok.  konu açmadaki kurallar esnekmi kişiye özelmi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 18 Nisan 2023; 15:27:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.