Şimdi Ara

Millet deneme çözerken ben kitap bitiriyorum(5günde) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saygı duyuyorum ama dünde farkettiysen deprem dalgalarına çalıştığımı söylemiştim ki ayrıca forum açıkken ders çalışılmıyor mu çözebilmiş değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpuzsuyu

saygı duyuyorum ama dünde farkettiysen deprem dalgalarına çalıştığımı söylemiştim ki ayrıca forum açıkken ders çalışılmıyor mu çözebilmiş değilim

güzelsen bana bi ulaş
  • Ygs dereceni bi ss atsan yada konu açtıysan link atsan fake olmadığına inanırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

DERECE GELİYOR

inşalllah herkes kazansın
  • hocam o değil de sen ne oldum delisi olmuşsun ya. yazık sana.

daha iki hafta önce full deneme abanıyorum diye övünüyordun.şimdi kitap bitiriyorum ayakları yapıyorsun.parantez içine 3 günde 5 günde yazmaktan da kendisi alamıyorsun tabii.bitiriyorsan kendine bitiriyorsun.1 olur 2 olur tamam konuna girip bizde konuşup eğleniyorduk ama coştukça coşuyorsun.gerek yok.

sana bişey daha dym ben.çok göz önünde olma.nazar diye birşey var.ygs öncesi gördün buraları.ilk 10a 100 girmeyei hedefleyen onlarca öğrenci vardı.nerdeler şimdi. umarım sende lys çıkışı öyle olmazsın. 16-17 gün sonra burda ağlarsan hiç şaşırmam.hatta onu bekliyorum yani şimdiye kadar gördüklerime dayanarak söylüyorum bunu. ama katılırsın ama katılmazsın. inşallah herkesin emeğinin karşılığını aldığı bir sınav olur. fakat atalarımızın bir bildiği var ki şunu söylemişler.
    ''nazar deveyi kazana,insanı mezara sokar''

bol şans sana.

• mehmet19071907 M kullanıcısına yanıt
    üstünde oynamışsın falan diyenler var çoğu insan çalışan insan görmeyi kaldıramıyor bence ben doğru olanı yaptığımı düşünüyorum ygs den öncede puanlarımı paylaşırdım bilen biliyor zaten
    benden daha fazla çalışanın olduğuna eminim ama kimse millet gaza gelmesin herkes çalışmadığımı düşünsün diye söylemiyor ben imkansız değil hiçbirşey bu 20 günde neler yapılabildiğini göstermek amaçlı atıyordum herkes kazansın bir sürü arkadaşımız var burda
    ama çok pis gaza geldim resmen hırslandım herkesin olumsuz yorumlarına teşekkür ediyorum arrtık böyle konular açmamakla birlikte daha fazla gaza gelip daha fazla kitap bitirmeye çalışacağım beni hırslandırdığınız için teşekkürler dh nin bazı kullanıcıları

• üzgünüm ama bu kadar çok çalışanlar genelde biraz pimpirikli ve aşırı heyecanlı olurlar.bu yüzden gerçek sınavlarda istedikleri başarıyı elde edemezler.
    kız olman seni daha istekli yapmış bu kadar kastığına göre güzel değilsinünkü genelde güzel kızlar sarışın ve biraz kıt beyinli olurlar veya sen sarışın değilsin.eğer sarışınsan çok çirkinsin.esmersen belki biraz güzel olabilirsin.
    güzelsen pmden foto atabilirsin.çirkinsen atma.

ayrıca biyodan günde (palmede kaç soru var bilmiyorum) 600 soru RAHAT yapılabilecek bir rakam bir soruyu 10-15 snde geçiyorsunuz zaten.istisnalar kaideyi bozmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheWolverine kullanıcısına yanıt
    çok haklısınız ama övünmek amaçlı yazmadım aslında evet deneme çözüyordum ama dediğim gibi hocam yanlış olduğunu söyledi sonra soru baankalarına döndük ama günde 1 tane çözmeye çalışıyorum evet nazara inanıyorum artık yazmıycam haklısınız
  • Loading.. kullanıcısına yanıt
    Yalnız tam ilk kısma katılıyordum. (Olumsuzluklar konusunda) Cidden ikinci kısımda batırmışsın.
  • Amma taktınız ha. Ne var 2 gunde bitiriyosa kendine bitiriyor size olan ne , biri hesaplamış 10 saat diye sanki yapılamaz çok zor bir şey
    Bu aralar çalısmak zor bazıları yaptıklarını yazarak motive olmaya calısıyolar konularına saçma yorum atarak insanların neden moralini bozmaya çalısıyosunuz
  • Loading.. kullanıcısına yanıt
    heyecanlı olduğum doğru evet yanlış algı böyle olsa gerek çalışan insan güzel/yakışıklı değil ve asosyal olur değil mi
  • quote:

heyecanlı olduğum doğru evet yanlış algı böyle olsa gerek çalışan insan güzel/yakışıklı değil ve asosyal olur değil mi

yani sen şimdi güzel olduğunu mu söylüyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vestibo

Amma taktınız ha. Ne var 2 gunde bitiriyosa kendine bitiriyor size olan ne , biri hesaplamış 10 saat diye sanki yapılamaz çok zor bir şey
    Bu aralar çalısmak zor bazıları yaptıklarını yazarak motive olmaya calısıyolar konularına saçma yorum atarak insanların neden moralini bozmaya çalısıyosunuz

teşekkürler moral bozmadılar tam aksine daha çok hırslandım

• quote:

Orijinalden alıntı: Loading..

quote:

hayır ama hayal ettiğiniz gibi gözlüklü sivilceli biri değilim
  • quote:

quote:

quote:

Tam ben diyecektim.Çaliskan kizlar böyle mayali hamur misali 70-80 kilo olurlar ya bide gozluklu sinifin en arka sirasina otururlar.onlardanmisin bende merak ettim simdi

• hayır tam aksine baya zayıfım stresten zayıfladım en önde oturuyorum
  • quote:

hayır tam aksine baya zayıfım stresten zayıfladım en önde oturuyorum

Yanlis anlama ben senin basarilarina inaniyorum bu 3-5 gunde kitap bitirme felan.tipin hakkinda konu acildi ya daldik bizde..
    Neyse gelelim tipine zayif kisa boylu gozleri icine cokmuslerdenmisin?

• karpuzsuyu kullanıcısına yanıt
    Hemcinsin olarak diyebileceğim, cevap verme. Birini iddia etmek, diğerini ötekileştirmek demek. Ki bu da zaten sana -bir kadın olarak- yapılmak istenen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _empati -- 25 Mayıs 2014; 21:51:01 >
  • quote:

quote:

quote:

nasılsın peki gözlüksüz sivilcesiz mini dar siyah etek dar beyaz gömlek siyah Jartiyer siyah uzın topuklu önü yarım yuvarlak ayakkabı giyen birimisin ?¿?¿?¿?$€$€#&×(@($*"*@

• quote:

Orijinalden alıntı: bahira34

quote:

hayır tam aksine baya zayıfım stresten zayıfladım en önde oturuyorum

Yanlis anlama ben senin basarilarina inaniyorum bu 3-5 gunde kitap bitirme felan.tipin hakkinda konu acildi ya daldik bizde..
    Neyse gelelim tipine zayif kisa boylu gozleri icine cokmuslerdenmisin?

konu iyice saçmalamaya başladı hayır o tiplerden de değilim normal bir insan tipindeyim bende insanları böyle nitelendirmek çok kötü birşey bence öyle insanlara saygı duymak lazım bir gidin tıp fakültelerini falan gezin bence derecelerini sorun kaççla girmişler bakın öyle tipler mi diye

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.