Şimdi Ara

millet çalışmış arkadaş sıralamalar uçmuş! 2012 SBS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese geçmiş olsun ve herkesin gönlüne göre gelmiştir inşallah(maalesef benim pek öyle olmadı). 490,2 ile 3351. olmuşum, ki bu demektir sıralamalar uçmuş millet çalışmış! geçen sene bu puanlarla ilk 2000 de olurdum. ankara fen istiyorduk bu gidişle tutacak gibi değil NO ss No güven diyen arkadaşlar için:

millet çalışmış arkadaş sıralamalar uçmuş! 2012 SBS

• benim girdiğim sene 2009 a göre aynı sıralama 20 puan daha yüksek olmuş,sınavlar eleyici değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Sınavlar iğrenç ya yazık size.en son 2007 de düzgün sınav oldu.Ben 2008 oks ile girdim 440 tna alan yer 480 den almaya başladı.Milletin çalışmasıyla değil sınavın kolaylığı ile ilgili

Haklısın ben de şimdi onu belirtmek üzere girdim konuya.. Bizim 2008 son Oks ile başladı bu olay.. Sınav bebek oyununa dönmüş durumda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyilmazDİK

quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Sınavlar iğrenç ya yazık size.en son 2007 de düzgün sınav oldu.Ben 2008 oks ile girdim 440 tna alan yer 480 den almaya başladı.Milletin çalışmasıyla değil sınavın kolaylığı ile ilgili

Haklısın ben de şimdi onu belirtmek üzere girdim konuya.. Bizim 2008 son Oks ile başladı bu olay.. Sınav bebek oyununa dönmüş durumda..

2008 OKS de bi önceki yıla 60 puan yükselme vardı ve o yıldan bu zamana kadar takip ederim azalma olmak yerine hep yükselme oldu sınavlar bu zorlukla giderse tam puan bile bir şey ifade etmeyecek artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende 2008den girmeyim.. bu kadar kolay sınavlardan sonra çocukları lisede öğretime almak ne derece doğru?? hadi bizim dönemde kolay beklenmiyordu sınav ve standart çalıştırılmıştık.. ama artık öğrencilerde kolaya yönlendiriliyor.. o kolaylıktan liseye geçmek cidden zor olsa gerek..
  • Benim dönemimde de bu sıralamanın puanı 481-482 ydi. Sınavlar daha eleyici olmalı.
  • Sınavlar gittikçe kolaylaşıyor. Ben geçen sene 482 ile %1'lik dilimdeydim, şimdi aynı puan %1,3'lük dilimde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyalik

Sınavlar gittikçe kolaylaşıyor. Ben geçen sene 482 ile %1'lik dilimdeydim, şimdi aynı puan %1,3'lük dilimde.

O benim konum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PİRi-REYİZ

quote:

Orijinalden alıntı: sosyalik

Sınavlar gittikçe kolaylaşıyor. Ben geçen sene 482 ile %1'lik dilimdeydim, şimdi aynı puan %1,3'lük dilimde.

O benim konum :)

Puan aynı olunca göstereyim dedim :)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.