Şimdi Ara

Millenicom Skandal İSS ( UZAK DURUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar yüzlerce şikayet okuduğum halde aptallık edip bu şirket olmaktan bir haber iss'e başvurma gafletine düştüm. Süreç hakkındaki deneyimlerimi aktarıyorum.

    26 Nisan günü başvuru yapmak için Millenicom'u aradım ve 100 mbps / 95TL'lik paket için başvurumu yaptım, operatör arkadaş 3-7 iş günü içinde tüm hizmetlerin bağlanacağını söyledi (tabii ki inanmadım ama 10 güne de razıydım).

    5 Nisana kadar kimse aramayınca kendi imkanlarımla çeşitli yerlerden süreci hızlandırmak için Türk telekom'u darlayarak modemi getirtip kurdurdum. (Uğraşmasam aylarca kimse gelmeyecekti). Türk telekomun da tabii ki bu rezaletten tam haberi olmadığı için bugün açılır diyip hitti (ortada sözleşme yok).

    Gelip sözleşme yapmalarını beklerken tabii ki her gün 2-3 kez arayıp sözleşmenin ne zaman yapılacağını sorduğumda başvurumun modem kurulumu aşamasında (çoktan kuruldu) ve klasik aciliyetinizi not alıyorum goygoyuyla karşılaştım.

    Birkaç gün daha herhangi bir dönüş olmayınca şüphelenip sözleşme yapan yüklenici firma olan Teknofix'i aradığımda aslında adıma hiç kayıt açılmadığını söylediler yani 16 gün boşuna beklemişim. Twitter'dan konuyu millenicom'a bildirdiğimde 48 saat içinde teknofix'den dönüş olmazsa haber vermemi istediler. Tabii ki 48 saat içinde kimse dönmedi ve ben tekrar teknofix'i aradığımda herhangi bir kayıt bulunmadığını söylediler bu da sonsuza kadar kimsenin sözleşme yapmaya gelmeyeceği anlamına geliyor.

    Müşteri hizmetlerinden de numaram engellenmiş aramayalım diye gerisini siz düşünün.

    Daha fazla sinirlenmemek ve mağdur olmamak için İptal edip başka iss'e başvurma zamanı geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • insanlar forumda boşuna söylemiyor altyapı sahibi kimse hizmeti ondan alın diye. tatsız bir tecrübe olmuş sizin için, geçmiş olsun.
  • Altyapı sahibi de uçuk fiyatlar ve uçuk taahhütlerle çalıştığı için ona da bulaşmak istemiyorum. En iyisi kablonet altyapısı olan bir yere taşınmak. Adamlar pazar günleri bile 4 adamla teknik servise geliyorlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eastops -- 11 Mayıs 2020; 12:38:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konulara kaç kere yazıldı. Ben dahil olmak üzere hepimiz onlarca kez şikayet ettik, konular açık, konulara yazdık.

    Ancak 1 ay ücretsiz internet kullanmak İçin insanlara çok memnun olduğunu söyleyenler, durumu genellemekle yanlış yaptığımızı iletmişlerdi. Bizle çok ilgilenildi çok memnunuz algısı yaratanlar sanırım sadece çalışanların hesapları.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam başka konulara da yazdım buraya da yazayım Turknet'ten TT'ye döndüm 2 sene kullanımdan sonra. Sıkıntılı olan port değişimimi hemen yaptılar hız/ping problemlerim tamamen çözüldü en önemlisi de TT binasına gittiğimde adam gibi ilgilendiler(Turknetliyken aynı kişiler ilgilenmemişti malesef bu yanlış), TT'ye geçişim tamamlandıktan sonra akşam mesai bitimine yakın gittim durumu anlattım sabah 9da görevli çocuk kapımdaydı. Saha dolabından başlayarak orda regletimdeki oksitlenmeyi halledip zamanla sıcaktan kırılmış kablo uçlarını falan halledip ankastreye, ordan da evimdeki duvara kadar tek tek kontrol etti. Şu korona dönemindeki yoğun trafiğe rağmen 50/8 tarifemde 24 saat boyunca hızım hiç değişmiyor Turknet'te çok dalgalıydı.

    Millenicom Skandal İSS ( UZAK DURUN)


    Altyapı kiminse ondan alınmalı gerçekten gerisi hikaye.

    Turknet ısrarla port değişimi yaptırmadı iç tesisat kaynaklı diye, TT'ye geçişten sonra port değişimi öncesi ve sonrası hat değerlerini de ekleyeyim.

    Millenicom Skandal İSS ( UZAK DURUN)

    Millenicom Skandal İSS ( UZAK DURUN)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 11 Mayıs 2020; 15:26:25 >




  • Millenicom'a geçmeyi düşünüyordum. Böyle konuları gördükçe uzak durdum 130 tl 50/8 Türk telekom tahaaüt uzatmasını az önce yaptım. Foruma reklam vermekle değil, kullanıcılarına iyi hizmet vermekle para kazanılır. Yönetim kadrosunun bunu anlaması gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtesHırsızı kullanıcısına yanıt
    Ben millenicom kullanıyorum, gayet iyi hizmet alıyorum. Burada sadece şikayetler dile getirildiğinden çok kötüymüş gibi gözüküyor. Bu internetten ürün almaya benziyor, ürüne bakıyorsun, beğeniyorsun, 8 tane iyi yorum olsa bile 1 tane kötü yorum olduğunda bu durum almamanı sağlayabiliyor. Ayrıca bu işler biraz zaman alıyor, herkes hemen her şeyin 2 günde hallolmasını istiyor, bu süreç için 1 ay beklemek gerekiyor aslında. Bunu göz önüne alaraktan geçiş yapmalısınız. Bir de müşteri temsilcisi ile düzgün ve kibar konuşun. Söylediğiniz bilgileri doğrulattırın ona. Neyse. Millenicom'un savunuculuğunu yapmayacağım, 100 mbps download, 8 mbps upload, mobile legends'da 8ms aylık 99₺ veriyorum, şu anlık herhangi bir memnuniyetsizliğim yok. Esenyurt'ta oturuyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Atorvastatin kullanıcısına yanıt
    Kardeş 1 ay çok uzun bir süre, bu birincisi. TT'de arıza olunca 2 saat sonra çözülüyor (IP alamama vs.).

    Fiber modem ücreti 20 tl sanırım 120 tl'ye denk gelecek benim için.

    Bunları üst üste koyunca 10 lira 2 katı hız vs. çok umursanmıyor. Ayrıca 2 ayda bir fiyat artışı yapıyorlar. Tahaaüt sayesinde seneye senden ucuz internetim olmuş olur büyük ihtimalle.

    İnternet benim için riske atılabilecek bir şey değil. İşlerini düzgün yapsalar ben de müşterileri olacaktım. Ama bu kadar insanı aylarca sürüklüyorlar sağa sola.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, kötü bir tecrübe olmuş. Türk Telekom Fiber altyapısından hizmet alacaksınız sanırım. TT'nin fiyatları çok uçuk. Fixnet'e de bakın derim. Taahhütlü kampanyaları mevcut sitelerinde ancak isterseniz taahhütsüz de bağlantı sağlıyorlar. Kullanıcısı değilim ancak alternatif sağlayıcı olarak denenebilir.
  • Atorvastatin kullanıcısına yanıt
    Öncelikle 1 ay bekleyeceksin gibi bir dünya yok Netspeed hariç aklına gelebilecek tüm iss'lerin internetini denedim en geç geleni 3 gün içinde geldi bağladı gitti ve hiçbirinde en ufak sorun yaşamadım. 146 dönemlerinden beri internet kullanıyorum böyle bir firmayla karşılaşmadım. Google AdWords'e binlerce lira yatırıp reklam basıyorlar ama hizmeti vermeye gelince ortada yoklar. Hizmet verip benden para kazanamayacaksa neden reklam yapıyorlar? Kim alabiliyor bu hizmeti bu kadar mağdur varken? her gün bir imza atıp modem arayüz şifresi almak için saatlerce firma peşindem koşuyoruz bu rezillikten başka bir şey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen hafta başvurdum 1 günde modem geldi ve açıldı.Turk Telekom fiber altyapısı.
    Millenicom Skandal İSS ( UZAK DURUN)Millenicom Skandal İSS ( UZAK DURUN)




  • Çok şanslıymışsın dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada unutmadan call center'ın ne iş yaptığındam haberi yok. Kurulmuş modem için hala modem kurulumunuz bekleniyor diyor, aktivasyon ekibi arıyor aktivasyonunuzu yapıyorum diyor, 1 gün sonra hani aktivasyon diye sorunca sözleşmeniz yok diyor rezaletin ötesinde iğrenç bir kuruluş. Alper karaer denen arkadaş işgüzarlık yapıp kendini ulaşılmaz hale getirmiş herhalde kendi de ne kadar rezalet bir iş yaptıklarının farkında galiba ama ceo maaşı güzel geliyor, linkedin'de bile sadece premium hesaplara mesaj atma özelliğini kullanıyor (: İnsanların bu markayı tercih etmemesi için elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz şimdiden en az 6-7 kişiyi vazgeçirdim bile ve boş zamanım oldukça elimden geleni yapacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eastops -- 17 Mayıs 2020; 13:55:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.