Şimdi Ara

Millenicom Sınırsız Kampanyalar (16 - 35 - 100 mbps) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.534
Cevap
25
Favori
108.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Denemeden bilemezsiniz, taahhütsüz olduğu için bizzat denemenizde fayda var, memnun kalmazsanız iptal edersiniz.
  • Netspeed Hiper200 kullanıyordum. Hızımda çok fazla dalgalanma oluyordu ve yayın dahi yapamıyordum. Aktif olarak lol oynuyorum ve netspeed pingim sabit 55-60 arasıydı Türkiye sunucusunda. Millenicom 50/4 pakete geçiş yaptım. Herhangi bir dalgalanma yok şuanda ve pingim 20. Denemenizde fayda var.
  • 50 Mbps'de upload verseler iş kökünden çözülecek aslında ...
    Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum Millenicom'u.
    Saat 19:00-22:00 arasında bant genişliği ve pinglerle ilgili sıkıntı yaşıyor olsam da memnunum hizmetlerindem.Günde 3-4 defa kopma oluyor IP değişimi için ancak açıkcası beni çokta fazla rahatsız etmiyor.
    Bir taraftan da VDF 100 Mbps fiber bekiyor kenarda 01.01.2019'da neler olacak diye ;)
  • Paketim 35mbit sınırsız 69.90 olarak güncellendi ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar millenicom WhatsApp destek hattına Superonline fiber kampanyalari hakkında bir kaç soru sordum.Ancsk çok ilgisiz davrandılar.Niye böyle yapıyorlar, anlayabilmiş değilim.Ben zaten şu an Solda olduğum için ve bölgemin fibere uygun olduğunu bildiğim halde hala bana 100 megabit hız alamazsınız diyorlar.Simdi de kampanyaya geçiş yapamazsınız diyorlar.Fiyat düzenlemesi yapıyorlarmis.Niye böyle yaptıklarına hala anlam verebilmiş değilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fly Teknoloji Maduru

    Arkadaşlar millenicom WhatsApp destek hattına Superonline fiber kampanyalari hakkında bir kaç soru sordum.Ancsk çok ilgisiz davrandılar.Niye böyle yapıyorlar, anlayabilmiş değilim.Ben zaten şu an Solda olduğum için ve bölgemin fibere uygun olduğunu bildiğim halde hala bana 100 megabit hız alamazsınız diyorlar.Simdi de kampanyaya geçiş yapamazsınız diyorlar.Fiyat düzenlemesi yapıyorlarmis.Niye böyle yaptıklarına hala anlam verebilmiş değilim
    Banada ilk başta VDSL olarak altyapınız 76mbite kadar destekli dediler. 100mbit olan paketi yaptık. Nerde , 35 üzerine çıkmıyor. 3 gün uğraştım, onlarca telefon ettim. Sonunda sizin orası 35e kadar destekliyor diyip 69.90 lık pakete düşürdüler.

    Bağlantı olarak memnunum, şu ana kadar sıkıntı yok. Limitsiz 35mbit kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • saheemr kullanıcısına yanıt
    Hocam problem orda burada değil.Ben zaten şu anda sol kullanıyorum.Fiber olduğunu biliyorum.Onlar. Nasıl oluyorda benden iyi biliyorlar o kısmı anlayamadım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millenicom Netflix Sorunu Yaşadım. Sizinde yaşamanız olağan.

    Türk Telekom fiber internet kullanıcısı iken millenicom 100 mpbs fibere geçiş yaptım. Türktelekom 24mpbs bağlantı ile sorunsuz kullandığım netflix'i millenicom ile kullanamaz oldum. (sürekli donmalar, hatta bazen hd dizileri hiç açmama) Bu konuda yaptığım ufak bir araştırma ile millenicom'um cgn ip havuzu sisteminden dolayı netflixi randımanlı izlemenin mucize olduğunu anladım. Müşteri hizmetleri, bağlantı kontrolu vs. her şey yapıldı. sorun çözülemedi. Aslında sorun belliydi. Üyeliğimin 10dan fazla yaptığım telefon görüşmesi neticesinde zor kapattırdım. Daha sonra tekrar Türk Telekom 35mpbs fiber internete geçiş yaptım ve netflixi 8-11 mpbs hızında gayet iyi izleyebiliyorum.

    Bu başlığı neden açtım. Netflix kullananların millenicoma geçmesi için 50 defa daha düşünmesi için bilgi amaçlı açılmıştır. Sebebini bilmediğim bir durumda şu oldu aynı başlığı açtıktan sonra donanımhaber tarafından başlık kapatıldı :) anlam veremedim.

    Ben uyarayım karar sizin !




  • Ben de 1 aya yakındır Millenicom'dayım herkes cgn'den bahsediyor fakat ben şu ana kadar hiç CGN havuzundan ip almadım. Bir çok defa farklı ip aldım 4x.xx, 109.xx hiç biri de CGN havuzundan degildi, daha önce netspeed de kullandım örneğin istediğim kadar modemi kapatıp açsam ya aynı ipyi alıyordu ya da havuzdan aynı ip aralığından ip almaya devam ediyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CGN havuzunun hızla ve pingle çok bir ilgisi yok. Ben de CGN havuzundan IP alıyorum ve hız ve pingler superonline fiberden çok daha iyi. Bulunduğunuz yerdeki altyapı,iç tesisat ve yoğunluk önemli.
    Netflix'te de bir problem yaşamadım, 4K videoları New York sunucusuna bağlanmasına rağmen gayet rahat izliyorum.

    Bu da şu an itibariyle New York Speedtest sonucu:




    Fast.com'dan yaptığım hız testleri ortalama 8-9 mbps civarında. Bu hem TT VDSL hem de Tukcell Superonline fiber için aynı. Sorun Netflix kaynaklı muhtemelen.
    ek: hız testleri 10-15 saniyelik hız sonuçlarını verir. Yani örneğin Netflix'te 4K video açtığınızda bir kaç dakika içerisinde 4K çözünürlüğe ulaşır. Hemen ulaşabilmesi için Netflix'in TR'ye server kurması gerekli.

    Bu da TR sonucu:



    Bir de Netflix uygulamasından yaptığım testi paylaşıyorum. Videonun 4K'ya geçmesi 3 dk sürdü:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy2006 -- 4 Aralık 2018; 21:3:27 >




  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    O nasıl bir upload hızıdır? Hangi paket bu? Fiyat nedir?
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Kurumun internetidir. O yüzden öyle bireyseller de böyle değil...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • badboy2006 B kullanıcısına yanıt
    quote:

    "Fast.com'dan yaptığım hız testleri ortalama 8-9 mbps civarında. Bu hem TT VDSL hem de Tukcell Superonline fiber için aynı. Sorun Netflix kaynaklı muhtemelen.
    ek: hız testleri 10-15 saniyelik hız sonuçlarını verir. Yani örneğin Netflix'te 4K video açtığınızda bir kaç dakika içerisinde 4K çözünürlüğe ulaşır. Hemen ulaşabilmesi için Netflix'in TR'ye server kurması gerekli."


    iss niz tarafından limitleme vardır.
    sol fiber (solde yurtduşına belli oranlarda limitleme yapıyor.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 7 Aralık 2018; 13:17:1 >




  • badboy2006 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Superonline fiber altyapısı üzerinden mi kullanıyorsunuz? Öyle ise size verilen modem nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt
    Modem Zyxel VMG1312-T20B. Attığım testler Millenicom üzerinden TT VDSL altyapısı.
  • Tx3 kullanıcısına yanıt
    Testler TT VDSL. Uygulama bazlı limitleme yapıyor olabilirler. Çünkü Speedtest new york testleri gayet iyi. Sizin yaptığını test muhtemelen Frankfurt sunucusu üzerinden. TT VDSL New York sunucusuna bağlanıyor otomatik olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy2006 -- 7 Aralık 2018; 15:7:28 >
  • Arkadaşlar başvuru bağlantı aşamasına geçtikten sonra kurulum ne kadar sürüyor? Bir hafta olacak gelen giden yok; merak ediyorum doğrusu. Ne yapmam gerekir? Altyapı TT fiber...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 7 Aralık 2018; 18:46:42 >
  • @feykbey: Türk Telekom'dan 35mbit'de alsanız gördüğünüz gibi Netflix ile alabileceğiniz hız ortalama 8-10mbit oluyor. Ben bu konuda aslında sorunun Millenicom'da olduğunu düşünmüyorum video izleme servislerine bi kısıtlama yapsalar Youtube'da 70-80mbit hızları göremezdik. Şahsen benim Netflix'de Millenicom ile gördüğüm hız aşağıdaki gibi. Dediğim gibi Netflix ile ilgili olan konu bence her İSS'de olabiliyor.
    Mobilden yaptığım hız testi:
  • Forumda superonline fiber altyapısı üzerinden millenicom kullanan biri var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ogulcanbb

    Forumda superonline fiber altyapısı üzerinden millenicom kullanan biri var mı acaba?
    varsa beni de yeşillendirin pls.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.