Şimdi Ara

Millenicom Hattımı Aktif Edemedi (6. Gunde Aktif Oldu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: 16.03.2019 15:00 itibariyle internet erisimim aktif olmus durumda.

Turk Telekom'dan Millenicom'a gecis yaptim. Carsamba gunu internetin aktif olduguna dair sms geldi. Kullanici adi ve sifreyi modeme girdigim halde internete baglanamadim. 2 kez ariza kaydi acildi 2si de cozuldu denip kapatildi ancak ariza cozulmedi. Bugun binanin girisindeki cihaza gidip baktim. Resimde 13 numarali port benim daireme giden port ve gorulecegi uzere gelen bir sinyal yok. Musteri hizmetlerini aradim, ordaki arkadas bizim tarafimizda hattiniz aktif oldugunu goruyorum diyor. Madem oyle benim portuma neden bir sinyal gelmiyor? Musteri hizmetleri anca ariza kaydi aciyor onu da zaten cozuldu deyip kapatiyorlar ama ortada cozulen bir sey yok hale internetsizim. Lutfen artik yardimci olun.

Kendi internet portumda modemin durumu:

Komsunun internet portunda modemin durumu:

Goruldugu uzere benim portuma sinyal dahi gelmiyor, internet isigi hic yanmiyor. Ancak komusunun portunu kullandigimda internet isigi kirmizi yaniyor.

Bunlar da acilan ve kapanan ariza kayitlari. Kafalarina gore cozuldu deyip kapatiyorlar ariza kayitlarini.

Ve ilginc bir kisim da internetim olmadigi halde hattim kullaniliyor gozukuyor. Bu kullanim nerden geliyor hala bir cevap yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 16 Mart 2020; 15:28:35 >

• Merhaba, sizlere yardımcı olabilmemiz için pm üzerinde bizlere iletişim bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
  • Bugun 4. gun ve internet hala yok. Anca ariza kaydi aciliyor ama kimse yardimci olmuyor. Dun tekrar ariza kaydi acildi, muhtemelen sorun cozuldu denilip yine kapanacak.
  • Bugün de değişen bir şey olmadı. Müşteri hizmetleri arıyor, internet geldi mi diye soruyor, alt yapı ekibimize bildirim sağlıyoruz diyor ve kapatıyor. Yazık gerçekten...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ilginc bir sekilde interneti kullaniyorum gibi gorunuyor. Ancak kullanim detayi bana ait degil, modemin internet isigi bile yanmadi hic.

• 5. gunun sabahinda da degisen bir sey yok. Bugun pazar oldugu icin muhtemelen kimse ilgilenmez zaten.
  • Millenicom Hattımı Aktif Edemedi (6. Gunde Aktif Oldu)

Dalga gecer gibi cevap veriyorlar. Yillarca Turk Telekomdan hizmet aldim, gecis islemi yaparak Millenicom'a gectim, gelmisler bana ic tesisatinizda sorun var diyorlar. Surekli ariza kaydi olusturuyorlar sorun yok deyip kapatiyorlar. Gercekten anlam veremiyor. Bu kadar mi becereksiz bir altyapi ekibiniz var, evime gelip kendiniz kontrol edin bana inanmiyorsaniz. Size kanit olarak resim atiyorum bana hala sorun yok diyorlar.

@Alper Karaer - Millenicom Alper Bey bu is gercekten cok uzadi. Ekipleriniz hicbir sekilde yardimci olmuyor. Millenicom'a basvurduguma inanin cok pisman oldum. Hic kimse yardimci olamiyor, hic kimse sorunu tespit edemiyor. Cok ilginc gercekten. Bu nasil bir amatorluktur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 15 Mart 2020; 20:4:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba.

Abone veri alış verişi yapmadığı halde sisteminizde abonenin veri alış verişi yaptığı gözükmektedir. Kullanıcı, veri kullanımının kendisine ait olmadığını, modemine sinyal gelmediğini ifade etmektedir.

1.İlgili kullanımlar kime aittir?
    2.İlgili kullanımlar sebebiyle doğacak olan hukuksal problemlerde, modemine sinyal alamayan abonenin yanında duracak mısınız?
    3.Veriyi kimin kullandığını acilen tespit etmeli ve hatayı düzeltmelisiniz. Görsellerden anlaşıldığı kadarıyla modem sinyal alamamaktadır. Bu durumda veri kullanımı nasıl veya neden sağlanıyor, kim kullanıyor?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 15 Mart 2020; 17:42:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Merhaba.

Abone veri alış verişi yapmadığı halde sisteminizde abonenin veri alış verişi yaptığı gözükmektedir. Kullanıcı, veri kullanımının kendisine ait olmadığını, modemine sinyal gelmediğini ifade etmektedir.

1.İlgili kullanımlar kime aittir?
    2.İlgili kullanımlar sebebiyle doğacak olan hukuksal problemlerde, modemine sinyal alamayan abonenin yanında duracak mısınız?
    3.Veriyi kimin kullandığını acilen tespit etmeli ve hatayı düzeltmelisiniz. Görsellerden anlaşıldığı kadarıyla modem sinyal alamamaktadır. Bu durumda veri kullanımı nasıl veya neden sağlanıyor, kim kullanıyor?

Teşekkürler.
    Merhaba, PM üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz. İyi günler dileriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rango-

Dalga gecer gibi cevap veriyorlar. Yillarca Turk Telekomdan hizmet aldim, gecis islemi yaparak Millenicom'a gectim, gelmisler bana ic tesisatinizda sorun var diyorlar. Surekli ariza kaydi olusturuyorlar sorun yok deyip kapatiyorlar. Gercekten anlam veremiyor. Bu kadar mi becereksiz bir altyapi ekibiniz var, evime gelip kendiniz kontrol edin bana inanmiyorsaniz. Size kanit olarak resim atiyorum bana hala sorun yok diyorlar.

@Alper Karaer - Millenicom Alper Bey bu is gercekten cok uzadi. Ekipleriniz hicbir sekilde yardimci olmuyor. Millenicom'a basvurduguma inanin cok pisman oldum. Hic kimse yardimci olamiyor, hic kimse sorunu tespit edemiyor. Cok ilginc gercekten. Bu nasil bir amatorluktur?
    Merhaba, PM üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz. İyi günler dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rango-

5. gunun sabahinda da degisen bir sey yok. Bugun pazar oldugu icin muhtemelen kimse ilgilenmez zaten.
  • Merhaba, PM üzerinden sizlere dönüş sağlanmıştır.
  • millenicom kullanıcısına yanıt
    Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba sayın @millenicom yetkilisi;
    Benim @millenicom aboneliğim yok. Ben sadece konuyu gördüm ve çok şaşırdım. Sinyal alamayan bir modemin veri alış verişinde bulunması mümkün değildir. Sisteminizden durumu inceleyip bu duruma neyin sebep olduğunu araştırmalısınız.

Her şey bir yana, eğer müşteriniz kotalı bir paket kullanmış olsaydı ve modemine sinyal alamadığı halde sisteminizde veri kullanımı olduğu için kota aşımı olsaydı, müşterinizden kota aşım bedeli talep edecektiniz.

Diğer bir konu ise doğabilecek hukuksal sorunları gözardı etmemelisiniz. Veriyi kim kullanıyorsa, kullanım bu aboneye yazılıyor ve işlenecek suçlardan bu abone mesul olacak, çünkü bağlantı kendi adına kayıtlı.

Ben konuyu açanı tanımam etmem. 10 yıldır bu forumda okuyor ve yazıyorum. Sadece konunun önemliliğini vurgulamak istedim hepsi bu. Siz problemi giderdiğinizde konuyu açan da bu konuya detayları yazar, bizler de öğreniriz durumu. Gönül istiyor ki açıklamaları siz yapın ama siz standart mesajlar atıyorsunuz sadece.

• quote:

Merhaba sayın @millenicom yetkilisi;
    Benim @millenicom aboneliğim yok. Ben sadece konuyu gördüm ve çok şaşırdım. Sinyal alamayan bir modemin veri alış verişinde bulunması mümkün değildir. Sisteminizden durumu inceleyip bu duruma neyin sebep olduğunu araştırmalısınız.

Her şey bir yana, eğer müşteriniz kotalı bir paket kullanmış olsaydı ve modemine sinyal alamadığı halde sisteminizde veri kullanımı olduğu için kota aşımı olsaydı, müşterinizden kota aşım bedeli talep edecektiniz.

Diğer bir konu ise doğabilecek hukuksal sorunları gözardı etmemelisiniz. Veriyi kim kullanıyorsa, kullanım bu aboneye yazılıyor ve işlenecek suçlardan bu abone mesul olacak, çünkü bağlantı kendi adına kayıtlı.

Ben konuyu açanı tanımam etmem. 10 yıldır bu forumda okuyor ve yazıyorum. Sadece konunun önemliliğini vurgulamak istedim hepsi bu. Siz problemi giderdiğinizde konuyu açan da bu konuya detayları yazar, bizler de öğreniriz durumu. Gönül istiyor ki açıklamaları siz yapın ama siz standart mesajlar atıyorsunuz sadece.
    merhaba, iletmiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederiz. Müşterilerimizden iletişim bilgileri talep edilerek pm üzerinden dönüş sağlamaktayız. PM üzerinden detaylı şekilde görüşme sağlayarak çözüm için gerekli aksiyonları almaktayız. Düşünceleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz.

Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi her gelen konuyu olduğu gibi doğru kabul edip buna göre yaklaşım sergilemiyoruz forumun kullanıcıları olarak. Konuyu açan kişi görseller ile paylaşımda bulunduğu için size sorular yöneltmek istedim. Tavrımı yanlış anlamayın, sadece durumu merak ettim, bilginize.
  • quote:

Ben teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi her gelen konuyu olduğu gibi doğru kabul edip buna göre yaklaşım sergilemiyoruz forumun kullanıcıları olarak. Konuyu açan kişi görseller ile paylaşımda bulunduğu için size sorular yöneltmek istedim. Tavrımı yanlış anlamayın, sadece durumu merak ettim, bilginize.
    Merhaba, Anlayışınız ve göstermiş olduğunuz duyarlılık bizleri mutlu etmiştir.
  • Şikayetvara yaz dostum beni basit bir işlemden dolayı 10 gün beklettiker şikayetvara yazdım orayla ilgilenen kişi birebir konuyu takip edip çözüme kavuşturuyor bir bayandı adını hatırlamıyorum ama hemen çözmüştü olayı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanim artmaya devam ediyor. Ve benim modemimin internet isigi hala yanmiyor.

• 6. gundeyiz ve hala gelisme yok. Altyapi ekibimiz ilgileniyor dendi en son. Internet kullanimi gunden gune artiyor. Birileri benim aboneligim uzerinden internet kullaniyor ve Millenicom bu duruma hicbir sey yapmiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.