Şimdi Ara

Millenicom fiyat tutarsızlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 sene NETSPEED kullandım , iş bilgisayarım ile bağlantı kuramadığım için yaklaşık 20 gün önce Millenicoma geçtim. Geçerken boş port olmadığı adsl kullandığımı ve boş port açılır açılmaz VDSL kullanacağımı söyledim.
    Geçen hafta boş port açıldı başvuru yaptım ve 109.90 fiyat çıkardılar kabul ettim ki internet adreslerinde 96.90 görünüyor .Millenicom fiyat tutarsızlığı

    Ama bir türlü iletisim kuramadık ki bağlantı sağlansın. Şimdi aradığımda ise engelsiz tarife ile 35 mbps internet için 149.90 istiyorlar. Niyetiniz önce müşterimiz olun sonra gerekeni yaparız mıdır yoksa insan gibi hizmet etmek midir, aboneliğimi iptal ettirip yeni abonelik başvurusu yapıp 96.90 dan abone olabilirim ama 20 günlük müşteriye 149.90 veriyorsunuz . İşiniz hizmet vermek mi eziyet vermek mi , birkaç günlük internet kaybım karşılığında aylık yaklaşık 50 lira fark ödemek mi gerekiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Fiyat konusunda aşırı tutarsızlar. Bana da her ay farklı fatura geliyor. Bazen 70, bazen 250, bazen 100 Millenicom fiyat tutarsızlığı  Maksimum gördügüm 250.

  • Merhaba, İsim soy isim ve irtibat numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz? Konu hakkında size yardımcı olmak isteriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.