Şimdi Ara

Millenicom Beni Ortada İnternetsiz Bıraktı -Yardıma ihtiyacım var-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 17 Mart tarihinde TURKNET den MILLENICOM'a geçiş yaptım ne yazıkki. İLk 2 ay interneti sorunsuz bir şekilde kullandım daha sonrasında ilk olarak geçen hafta internetim kesildi,millenicom u aradım ve telefon hattı ile ilgili bir sıkıntı olduğunu halledeceklerini söylediler ve tarafıma bilgi vereceklerini söylediler.Tarafıma bilgi gelmedi ancak 2 saat sonra internet geldi bende sorun halloldu diye düşündüm.ANcak Asıl sıkıntı bugün ortaya çıktı,tekrar internetim gitti ve millenicom u aradım yine aynı şekilde telefon ile ilgili sıkıntı var dendi ve bu sefer geri dönüş sağlandı ve turknet den geçerken telefon numaramın geçmediğini turknet de kaldığını turknet in telefon numarasını vermediğini,yeni port da olmadığını ve bana artık internet veremeyeceğini iptal etmemi söyledi.
    TUrknet i aradım ve telefon numarası sizde kalmış size geri dönmek istiyorum dedim,onlarda telefon numarasının havuzda olduğunu ayrıca 90 gün geçmeden geçiş yapamayacağımı söyledi,Ayrıca yeni portta yokmuş,şu an istesemde geçemiyorum. Bulunduğum bölge sıkıntılı bu telefon numarasını alana kadar göbeğim çatlamıştı ve şimdi millenicom yüzünden telefon hakkımı kaybediyorum.

    Millenicom beni internetsiz bıraktı ve kardeşim öğretmen,bu süreçte online ders vermesi gerekiyor,ne yapacağımı bilmiyorum. Bana Yardımcı olabilecek bir yetkili yada tavsiyesi olacak biri varmıdır ? Şu Mübarek günde yardımcı olursa birisi çok sevinirim.
    HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 26 Mayıs 2020; 16:58:42 >







  • Ttneti ara ben internet baglatmak istiyorum de ama port bulunmuyor diye belirtin onlar mutlaka o portu napar ne eder meydana cikartilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz yarın bir Türk Telekom bayisine gidin işlemler bittikten sonra size direk "şu gün şu saatte gelecekler, gelmeden sizi arayacaklar" denilecek.Biraz pahalı ama sorunsuz bir hizmet verecekleri %85 kesin!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.