< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Millenicom Arkadaşını Getir Kampanyası Referans Kodu 2025 (6. sayfa)
-
-
Garantili ve güncel 1000 TL indirim kodu: 91B25383
91 - Bursa - 25383
Hat sahibi: Ömer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
038B7810 Serdar E.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1000 TL İNDİRİM KESİN GARANTİLİ KOD
bu benim yeni kodumdur
sürekli günceldir ve güncelliyorum
Kodu kullanacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
AĞUSTOS 2026 TARİHİ İTİBARİ İLE GÜNCELDİR
HALEN GÜNCELDİR, VE BU KODU KİMSE KULLANMADI
YENİ EKLEDİM...
Referans Kodum : B4 90 DD 03
Kodlaması : BURSA-DÖRT - DOKSAN- DİYARBAKIR-DİYARBAKIR - SIFIR-ÜÇ
KOD GÜNCELDİR.
İnternetiniz aktif olup 15. gününü tamamladığında ilk aydan itibaren her ikimize de 10 ay boyunca aylık 100'er TL indirim tanımlanır.
Milleni.com.tr ya da 0850 333 0 334 numaralı çağrı merkezinden abone olurken kodu verebilirsiniz.
Ad Soyad: MAHMUT Ö.
Faturalarım otomatik ödemededir.
Başka oparatöre geçmeyi düşünmüyorum 1000 TL İNDİRİMİ 10 ay gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Arkadasinizi Millenicom'a getirin, her arkadasiniz icin SİZDE toplam 1000TL indirimli internet firsatindan yararlanin!
SENDE BU KODU KULLANDIKTAN SONRA KULLANMAYA BAŞLAYINCA, SENDE KOD AL BURDAN PAYLAŞ SENDE FAYDALAN...
TEŞEKKÜRLER...
Güncel kod 89041785
Referans olan ve olunan, yeni gelen müşterinin ilk 10 ay boyunca ayda 100’er, toplamda 1000’er TL indirim alarak faydalanır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
📢 Millenicom 1.000TL indirimli internet fırsatından yararlanın! 🎁Kampanya indirim kodu: 33E8A925 🎉 Arkadaşınızı Millenicom'a getirin, her arkadaşınız için toplam 1.000TL indirimli internet fırsatından yararlanin! 🤝Arkadaşınızın bu kodla beraber, den veya numaralı çağrı merkezimizden başvurması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir. 🌏Detaylı bilgi için: 🚀 10 Ay Boyunca İndirim aylık 100 TL olarak 10 ay boyunca faturanıza yansır. 👌Kod 💯 aktif ve güvenilir. Fatura...
Kod aktif ve günceldir
en yeni indirim kodları (28 ağustos 26 tarihli)
94177486
denediğinizde kullanılmış uyarısı alırsanız hemen eposta atın, yeni kod oluşturup vereyim. siz de kazanın ben de kazanayım.
millenikod@gmail.com
94177486
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakka222 -- 28 Ağustos 2026; 6:44:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki