Şimdi Ara

Millenicom Arkadaşını Getir Kampanyası Referans Kodu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
861
Cevap
13
Favori
22.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Güncel olarak Millenicom davet kodu: A77ED506 Tekrar söylemek gerekirse: ADANAYETMİŞYEDİEDİRNEDÜZCEBEŞYÜZALTI . Bu kodu millenicom başvurusu çağrı merkezinden veya online başvuru sırasında kullanılabilir. Geçiş yapmak isteyen bir müşteri de kullanabilir. Yeni kod arayan kişiler bu kodu kullanın ikimizde indirimli kullanalım. 1 yıllık taahhütlü müşteriyim. Kod kullanımında bir sorun yaşanmaz, çağrı merkezi veya online başvuru sırasında arkadaş davet kodu eklemek istediğinizi söyleyin ve bu 8 haneli kodu söyleyin ikimizde internetimizi aylık indirimli kullanalım. Kodu kullanan kişilere Şimdiden teşekkür ederim. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.bloody -- 3 Ocak 2026; 18:22:51 >

• Milenyum abone olacam 5 ay indirim kodu olan varmı kullanılmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasinizi Millenicom'a getirin, her arkadasiniz icin toplam 500TL indirimli internet firsatindan yararlanin! Kampanya indirim kodu CC5A26CD . Arkadasinizin bu kodla beraber, https://www.milleni.com.tr 'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir. Detayli bilgi icin: https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/ek-hizmetler/mevcut-musteri/arkadasini-getir B002

Kullanıcı adı: Ünal Demir

•  Güncel kod olarak Millenicom davet kodu: 2B69B914  

Tekrar söylemek gerekirse: İKİBURSAALTMIŞDOKUZBALIKESİRDOKUZYÜZONDÖRT . Bu kodu millenicom başvurusu çağrı merkezinden veya online başvuru sırasında kullanılabilir. Geçiş yapmak isteyen bir müşteri de kullanabilir. Yeni kod arayan kişiler bu kodu kullanın ikimizde indirimli kullanalım. 1 yıllık taahhütlü müşteriyim. Kod kullanımında bir sorun yaşanmaz, çağrı merkezi veya online başvuru sırasında arkadaş davet kodu eklemek istediğinizi söyleyin ve bu 8 haneli kodu söyleyin ikimizde internetimizi aylık indirimli kullanalım. Kodu kullanan kişiye Şimdiden teşekkür ederim. Kod kullanır kullanmaz size indirim hemen yansır. Başkaları için faydalı olsun istedim. 

DİPNOT: Reklamlardan nefret ediyorum ama Gerçekten çok memnunum millenicomdan razıyım. 

• Millenicom davet kodu yeni üye oldum hakkım 12 adet

05/01/2026

Davet Kodu: FE458AC2

Tekrar söylemek gerekirse: DOKSANSEKİZONALTICEYHANYEDİDENİZLİEDİRNE Bu kodu millenicom başvurusu çağrı merkezinden veya online başvuru sırasında kullanılabilir. Geçiş yapmak isteyen bir müşteri de kullanabilir. Yeni kod arayan kişiler bu kodu kullanın ikimizde indirimli kullanalım. 1 yıllık taahhütlü müşteriyim. Kod kullanımında bir sorun yaşanmaz, çağrı merkezi veya online başvuru sırasında arkadaş davet kodu eklemek istediğinizi söyleyin ve bu 8 haneli kodu söyleyin ikimizde internetimizi aylık indirimli kullanalım. Kodu kullanan kişiye Şimdiden teşekkür ederim. Kod kullanır kullanmaz size indirim hemen yansır. Başkaları için faydalı olsun istedim. 

Güncel kodların kullanım yapıldığını kontrol edemiyoruz kimi arkadaşlar kullanamamış başkaları daha önceden kullandığı için. Özür dilerim. 

DİPNOT: Reklamlardan nefret ediyorum ama Gerçekten çok memnunum millenicomdan razıyım. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.bloody -- 6 Ocak 2026; 0:59:20 >

• Güncel arkadaş kodu : 96A98819
    DOKSANALTI-ADANA-DOKSANSEKİZ-SEKİZYÜZONDOKUZ
    1 Yıllık taahhütüm var Güncel olarak kodları ekliyorum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım diğer sağlayıcılar sorunlu olabiliyor ama en iyisi şu ana kadar Millenicom.
    Kodu çağrı merkezi temsilcisine davet kodum var diye söyleyebilir veya web sitesinde başvuru esnasında davet kodu alanına girebilirsiniz. Sorunsuz abonelik, dilerim hayırlı olsun.

DOKSANALTI-ADANA-DOKSANSEKİZ-SEKİZYÜZONDOKUZ

1 Yıllık taahhütüm var Güncel olarak kodları ekliyorum. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım diğer sağlayıcılar sorunlu olabiliyor ama en iyisi şu ana kadar Millenicom. 

Kodu çağrı merkezi temsilcisine davet kodum var diye söyleyebilir veya web sitesinde başvuru esnasında davet kodu alanına girebilirsiniz. Sorunsuz abonelik, dilerim hayırlı olsun. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.bloody -- 7 Ocak 2026; 17:5:59 >

• 500TL indirimli internet firsatindan yararlanin!

Kampanya indirim kodu: 3E2DD2D3 

Bu kodla beraber, https://www.milleni.com.tr 'den veya 0850 333 0 334 numaralı çağrı merkezimizden başvurması ve başvurunun tamamlanması gerekmektedir.

Hat Sahibi: Bekir

Arkadasinizi Millenicom'a getirin, her arkadasiniz icin toplam 500TL indirimli internet firsatindan yararlanin! Kampanya indirim kodu 3C114A5D

Hat sahibi abdullah

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.