Şimdi Ara

Millenicom’a Başvurmanın En İyi Yolu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
5.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sarslan724 S kullanıcısına yanıt
    Yapıcı yaklaşımınız için çok teşekkür ederim. Bana ad soyad ve tel no bilgilerinizi PM atar mısınız. Sürecinizi takip etmesi için arkadaşlarıma ileteyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Milleniyi Etimesgut merkezde deneyimleyen oldu mu?
  • ben 12 temmuzda müşteri hizmetlerine başvuru gafletinde bulunduğum için mi acaba bağlanma işi bu kadar yavaş sürdü? nerden bilelim? 12 temmuzda başvuruda bulundum. halen bağlantı yapılmadı. müşteri hizmetlerinin durumu madem böyle, bu kadar kişi forumda sayfalarca şikayet yazıyor. firmanın bu duruma acil bir aksyon alması gerekmiyor mu? müşteri hizmetlerini tamamen devredışı bırakan firmalar haklı mı? 12 temmuzdan 23 temmuza kadar bağlantı yapılmadı. 23 temmuzda yeniden başvuru alındı. bekliyorum bakalım.
  • Bu konuyu boş bırakmayın millet okuyup görsün....
  • Bir şarkı bırakıyorum buraya, bu firmaya geçmek isteyenler iyi düşünsün.

    https://www.youtube.com/watch?v=_bH-f29jlWE&app=desktop

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millenicom'a başvurmak gerçekten çok kolay. Çağrı atsanız bile hemen arıyorlar cazip bir fiyat AKN yok hız tatmin edici ve evet diyorsunuz... Ama 9 gün oluyor henüz internet yok. Sattıktan sonra ilgi sıfır. Kalite sıfır...
  • Tamam göreceli olarak en iyisi Turk Telekom onu biz de biliyoruz da 80 küsür lira verdiğim bağlantıya 170 lira istiyor 1 ay sonra.Gel sana kıyak yapayım sen eski müşterisin deyip 130 liraya düşürdü lütfen..
    Ne yapalım bu durumda Turk Telekomun öpmesini mi bekleyelim?
    Ya da kalan paraya birkaçınız sponsor olun Turk Telekomdan devam edeyim.
    Ne şeye ne şeye geliyor bizim millet.
  • Binbir halle basvurdum 16 gun sonra tt gorevlisi modemi(fiberde ZORUNLU) teslim etti, 120 tl verecegim ama daha hayrini gormedigim kurulum ucretini de bir guzel itelediler (Taahhutsuzde ZORUNLU). Suan basvurali 20 gun oluyor ve belgeleri imzalamak icin gelen kimse cikmadi 4 gundur de interneti kullaniyorum, iptal etmeye kalkissam hangi hakla ucret talep edebilirler aklim almis degil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • türknet kullanıyorum taahüt filan yok uygun bir tarife varsa turknetin sunduğu hızlarda ve fiyatlarda (16 20mb arası) beni arar mısınız ? 5433974748 türkneti kapattırmak istiyorum ulaşamıyorum kimseye bıktım sekreterden
  • yavuzyildiz kullanıcısına yanıt
    Yarın aranmanızı sağlayacağım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5. yılımdı turknet te ama yıldırdılar, yani Mehmet Melebiler (ceo) bey ile görüşmüşlüğüm var telefon olsun mail olsun ama bıktırdılar. teşekkürler.. beklemedeyim Millenicom
  • Konu güncel.



    ARANMA TALEBİ BIRAKIN, MİLLENİCOM SİZİ ARASIN ...
  • 27 sinde başvurduk. gelen giden yok.
  • Merhaba,

    TürkTelekom'un politikasından yılmış biri olarak TürkNet'e geçtim. Adsl olarak hizmet almaktayım. Yaşadığım tek sorun hattımın kaldırmamasına rağmen yüksek hız vermeye çalışmalarıydı. Bunu da zamanla kullanıcı profili seçme şansıyla çözdüler. 2-3 senedir epey memnunum. Şuan taşınacağım binada sadece Türk Telekom fiber varmış. Buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. TürkNet'e fiber olduğu için başvurma şansım yokmuş. Geriye Milenicom ve Türk Telekom kalıyor. Milenicom tercih etmek istiyorum ama epey de şikayet okudum. Müşteri temsilcisi modem zorunlu değil demiş ama kuruluma gelenler zorunlu diye vermişler vs. Tüm sürecin nasıl gerçekleşeceğini ve neleri başıma geleceğini öğnrenmek istiyorum. Evin duvarında ethernet girişi var. Ben piaysadan aldığım routerı kullanarak sadece kemik ücret olan internet ücretini ödeyerek 99,90 hizmet alabilir miyim ? Beğenmezsem isem ücretsiz olarak 14 gün içinde cayabilir miyim? 14 gün sonra sorun yaşarsam kurulum ücreti olarak alınan 120 TL ve aylık ücreti ödeyerek mi çıkmam gerekecek vs. Şans vermek istiyorum milenicom'a ayrıntılı bir cevap beklentim var. Teşekkürler.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.