Şimdi Ara

Millenicom 5gündür DSL ışığım yok!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 senedir aynı port aynı iç tesisat aynı ankastre kutusuna bağlıyım bir kere DSL gitmedi tabi bu süre zarfında ISS değiştirdim sadece milenide bu sorunu yaşadım 5 gündür DSL sinyalim yok bana iç tesisatınız arızalı diyorlar ama modemi de ankastre kutusuna bağladım buraya sinyal gelmiyor türk telekoma müdürlüğüne gittim adam kapıya kadar sinyal geliyor diyor ek olarak multimetre ile ankastreye bağlı kabloyuda kontrol ettim sorun yok ama halen daha DSL ışığım yanmıyor ne yapabilirim aklıma daha başka bir şey gelmiyor bunlara kalırsa da halledilmez iş başa düştü.

Millenicom 5gündür  DSL ışığım yok!!!!!!Millenicom 5gündür  DSL ışığım yok!!!!!!Millenicom 5gündür  DSL ışığım yok!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAPHOENİX52 -- 16 Ağustos 2020; 12:59:5 >

• Modemin bozulmuş olma ihtimali ?
  • atınki kullanıcısına yanıt
    Diğer asus modemimi router olarak kullanıyordum onda da gelmiyor
  • 20 - 30 Tl indirim için uğraşılmaz bu işlerle o yüzden hizmeti direk sağlayıcının kendinden almak daha iyi.
  • Türk Telekom bazen kasıtlı olarak bu tarz şeyler yapabiliyor. Malum diğer İSS'lerin teknik ekibi yok Türk Telekom ne derse onu doğru kabul edip sorunu sizin çözmenizi bekliyorlar.
  • Bugün randevu vermişlerdi kimse gelmedi arayıp sordum gelen giden yok diye randevunuz bulunmuyor ki diyor müşteri hizmetler bu firma şaka gibi.
  • Netgalaksi kullanıyorum. Benim 22 gündür dsl ışığım yanmıyor. Defalarca destekten yazdım, cevap bile yok. Direkt müşteri hizmetleri de yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.