Şimdi Ara

milleni.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene es kaza yanlışlıkla Doping ADSL abonesi oldum, hizmet kalitesini ve faturalama sistemini beğenmediğim için dilekçe ile iptal ettirdim. O esnada A tipi telefon abonesi yaptıklarını öğrendim ve onunda iptali için dilekçe faxladım. Ama ne yazık ki milleni.com telefon aboneliğimi iptal etmemiş ve tarafıma da ulaşmayan 2 adet fatura çıkartmış. Bugün müşteri hizmetlerini aradım ve neden iptal etmediklerini sorduğumda dilekçenin ulaşmadığını söylediler. Tekrar dilekçe faxlayarak yaklaşık 1 saat önce de tekrar müşteri hizmetleri ile görüşerek aboneliğimi iptal ettirmiş durumdayım. Ama telefon yönlendirmemin kaldırılması için telekoma giderek dilekçe ile başvuru yapmam gerekiyormuş, aksi takdirde tüm aramalarım abone olmasamda 1045 üzerinden gerçekleşmeye devam edecekmiş.
    Bunları size şunun için anlattım, bu adamlardan uzak durun. Çünkü ilk abone olduğum zamandan beri ADSL faturalarım hep hatalı geldi her defasında arayarak düzelttirdim, sistemleri 5 para etmez ADSL için açtıkları abonemde ismim turkçe karakter olmadan yazılmış telefon için açtıkları abone de türkçe karakterle yazılmış, izole sistemler ve entegrasyon yok. Bölgemdeki ofislerine gittiğimde ise ayrıca şok olmuştum, normal bir apartman dairesinde 5-10 arkadaş toplanmış yemek masasının üzerinde laptoplar ile abonelik alıyorlar. Çağrı merkezleri bu şekildeydi gerisini siz düşünün.

Hepinize sevgiler.

• Doping Adsl kullanıyorum gayet memnunum 8 mbite kadar olduğum halde 10 mbit hız veriyor.Senin başına geldi diye herkesin başına gelecek diye bir şey yok
  • ADSL hızı yada kalitesi hakkında değil zaten şikayetim. İstemediğim halde ses paketine üye yapılmış olmam ve kampanyalı abonelik olmasına rağmen her ay 2 Adet ADSL faturası göndermeleri, biri indirimli fiyat diğeri normal. Hatta kredi kartımda en az 3 adet iadeleri var, önce fazla çekip sonra hata yaptıklarını anlayıp iade ediyorlar. Tabi ki herkesin başına gelecek diye birşey yok, ben sadece paylaştım. Herkes özgürdür.
    beklemedenhemenal.com
    12 yıl önce açıldı
    hizlisorgu.com.tr
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.