Şimdi Ara

MİLAN VE JUVE SERİ B'ye DÜŞEBİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gel ustam gell batan geminin malları bunlarr
  • BEYLER NEDEN BÖYLE KONUŞUYORSUNUZ ACIDIM YAZIK SİZİN TAKIMINIZ KÜME DÜŞSE NE OLUR KENDİNİZİ ONUN YERİNE KOYUN ONDAN SONRA YORUM YAPIN İŞİNİZE KARIŞMAK GİBİ OLMASIN AMA LÜTFEN BİRAZ İYİ DÜŞÜNÜN DERİM BU 2 TAKIMDA BİR DÜNYA DEVİ ONLAR ŞUAN NE KADAR YIKILMIŞLARDIR BİRAZ MERHAMET
  • Beyler bu arada Lazio Fiorentina nın da 2. lige düşmesi gündemde..Hatta avrupa kupası hakları gerı alınmıs dıye duydum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aloo78

BEYLER NEDEN BÖYLE KONUŞUYORSUNUZ ACIDIM YAZIK SİZİN TAKIMINIZ KÜME DÜŞSE NE OLUR KENDİNİZİ ONUN YERİNE KOYUN ONDAN SONRA YORUM YAPIN İŞİNİZE KARIŞMAK GİBİ OLMASIN AMA LÜTFEN BİRAZ İYİ DÜŞÜNÜN DERİM BU 2 TAKIMDA BİR DÜNYA DEVİ ONLAR ŞUAN NE KADAR YIKILMIŞLARDIR BİRAZ MERHAMET

ŞİKE YAPIP GERÇEK ŞAMPİYONUN HAKKINI YİYEN ADAMLARA ACIYACAĞINA O SEZON ŞAMPİYONLUĞU ELİNDEN ALINAN TAKIMA ACI.

• keşke bizim ligimizdede böyle bir temizlik yapılsa gerçi böyle bir soruşturmada tüm süperlig takımlarımız suçlu bulunur ve hepsi küme düşürülür ee bişey değişmeyecek o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcopasa

nesta yı alalım be yok kesmez kesmez gattuso,kaka hepsini alalım

birazda öbür takımlara futbolcu bırakın yaw
    hepsini siz almayın
    Chelsea barça arsenal real madrid bunlara yazık olcak

• quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

keşke bizim ligimizdede böyle bir temizlik yapılsa gerçi böyle bir soruşturmada tüm süperlig takımlarımız suçlu bulunur ve hepsi küme düşürülür ee bişey değişmeyecek o zaman

eğer öle bişey yapılırsa fenerbahçe 4lige
    gs de 2lige düşürürler
  • keşke everton ve r. madrid düşse de Van der Meyde ve Gravesen'i alsak ;)
  • adamlar kim olursa olsun çatır çatır düşürüyorlar bizde olsa kesin üstü kapatılırdı.
  • düşme falan daha kesin değil.ben düşeceklerine inanmıyorum.juve'nin son iki şampiyonluğu elinden alınır milan ve juve avrupadan bu sene ihraç edilir bi de yüklü bir para cezası verilir ki bu iki takımında etkilemez öylece geçiştirilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xonta

düşme falan daha kesin değil.ben düşeceklerine inanmıyorum.juve'nin son iki şampiyonluğu elinden alınır milan ve juve avrupadan bu sene ihraç edilir bi de yüklü bir para cezası verilir ki bu iki takımında etkilemez öylece geçiştirilir.

bencede öyle olur.yoksa alimallah iç savaş çıkar italyada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heinrich

Fiorentina ya bi şampyonluk yakışır atık bu sene !
    forza fio !

juve 3. lige, milan,lazio,fiorentina 2. lige düşecek eğer kesinleşirse, 20 temmuzda kesinleşicekmiş
  • ŞİKE VARSA DÜŞÜRÜLÜR ABİ.BAKALIM NE OLACAK...
  • Inter şampiyon olcak diye bu kadar ayak oyunu da fazla ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 22 Haziran 2006; 1:59:44 >

• juve düşerse Trezeguet i isteriz

• Helal olsun büyük küçük takım demeden cezayı kesiyorlar.
  • Hiç bişey olmaz. En fazla sampiyonlulkları alınır ve para cezası yerler. Bir de avrupadan ihrac tabi.
    Tüh be keske İnter ya da Fiorentina ihrac edılseydı, seri bası olurduk
  • buyk ihtimal duserler italya futbol fedarasyonu acimiyor hic daa oncede milani romayi interi filn dusrmuslerdi
  • juve kesin düşecek diğerlerini bilmem.
  • bizim ülkede böyle bir araştırma yapsalar ligde oynayacak takım kalmaz bea
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.