milanın kalecisi ne içmişse pier benden ondan içmek istiyoruz. bu arada hiç saygı kalmamış,sheva'ya topu vermediler bi frikik atsın
quote:
Orjinalden alıntı: mustang
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
quote:
Orjinalden alıntı: Claymoré
ronaldingo da var mı?
Yok guru fasülye var yin mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: OnuR
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
quote:
ronaldingo da var mı?
Yok guru fasülye var yin mi ?
bunda gülcek ne var guru fasulye varsa yirim tabi
şaka bi yana bana mı laf sokuldu burda anlamadım h yerine g yazdığım için kendinizden geçtiyseniz ben sizi daha çok güldürürüm. burası kanka mekanı olmuş hani mahalle aralarında abuk subuk espriler yapıp hep birlikte gülüşen tipler olur ya.. LsR da mahallenin komik çocuğu demekki öğrenmiş oldum..
Chelsea de Şampiyonlar Liginde atamıyorum.Hazırlık maçında yakalamışım 5 lemeden olmaz demiş galiba..
Claymoré yanlış anlama LsR kankam felan değil ama sadece şaka yapmış ona güldük elbette böyle hatayı bizlerde yaparız.
bu arada anelka 4 gol atmış
yok artık nikola anelka
quote:
Claymoré yanlış anlama LsR kankam felan değil ama sadece şaka yapmış ona güldük elbette böyle hatayı bizlerde yaparız.
bu arada anelka 4 gol atmış
yok artık nikola anelka
hata değildi özellikle öyle yazdım neyse sorun yok
Guru fasulye olsa da yesek. Bu kadar alıngan olmayın yahu. Arkadaşta g ile h yanyana eli kaymıştır "g" ye ama tuttum Dingo' yu.
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
Guru fasulye olsa da yesek. Bu kadar alıngan olmayın yahu. Arkadaşta g ile h yanyana eli kaymıştır "g" ye ama tuttum Dingo' yu.
valla adreslerinizi tespit edip tek tek uçacam elim kaymadı ben hep dingo derim ona
Kaç kaç bitti?
quote:
quote:
valla adreslerinizi tespit edip tek tek uçacam elim kaymadı ben hep dingo derim ona
Ronaldenyo der bizim arkadaşta. Daha cafcaflı.
quote:
quote:
pm attım hepsinin adresi var bende. Tek tek canlı canlı yak hepsini.özellikle şu mastenk i.