Turkcell mikro simkart almak için normal simkart gerekli midir,yoksa değilmidir?Normal simkartım yanımda değil bu yüzden yeni bir simkart alıpta onu mu mikrosime dönüştürmem gerekli?Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var
Kartlar değiştirilirken/dönüştürülürken hat sahibi olman gerekiyor zaten. Kimlik fotokopisi ve imza gerektiği için eski sim kartı alacaklarını sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
Kartlar değiştirilirken/dönüştürülürken hat sahibi olman gerekiyor zaten. Kimlik fotokopisi ve imza gerektiği için eski sim kartı alacaklarını sanmıyorum.
Teşekkürler.Peki diğer sim kartı mikrosim aktif olmadığı zamanlarda kullanabilir miyim?Yoksa otomatikmen diğer sim kartımı iptal ederler mi?
İptal ediyorlar benim bildiğim. İkiz kart prosedürü farklı işliyordu.
Yakın zamanda Vodafone'den MikroSIM çıkarttım ve eski kartım bende kaldı. Eskisi de iptal oldu.
quote:
Hat sahibinin kimliginin kendisi (fotokopi degil) Hat sahibinin verdigi imzali dilekce
Bunlar yeterli olur mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kuray
quote:
Hat sahibinin kimliginin kendisi (fotokopi degil) Hat sahibinin verdigi imzali dilekce
Bunlar yeterli olur mu ?
TİM'in tutumuna göre değişir. Biri kabul eder, diğeri etmez. Vekalet varsa sorun çıkmaması gerek. Direk hat sahibinin ıslak imzasınıda isteyebilir ki istiyor normalde.
Bugün gittim Turkcell'den 128k mikrosim aldım.Fiyatı da 12,5 TL
quote:
Orijinalden alıntı: crywolf34
quote:
Teşekkürler.Peki diğer sim kartı mikrosim aktif olmadığı zamanlarda kullanabilir miyim?Yoksa otomatikmen diğer sim kartımı iptal ederler mi?
Mikrosim, sizin önceki sim kartınızın yerine geçen, bir nevi yedek simkarttır.
Bahsettiğiniz olay, eşkart tır. Eş kart 2 tane simkarttan oluşur. 2 simkartı 2 farklı telefona takarız, fakat hiç bir zaman ikisi aynı anda açık olmaz.
Örneğin biri iş yerimizde bırakıp , diğerini gezdirebiliriz, ama dediğim gibi ikisi açıkta bulunamıyor
simimi değiştip mikrosim yaptırdım diyelim sonra tekra telefonumu değiştirirsem mikro simi tekrar dönüştürebiliyor muyum yada bu işlem nasıl oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: evansece
simimi değiştip mikrosim yaptırdım diyelim sonra tekra telefonumu değiştirirsem mikro simi tekrar dönüştürebiliyor muyum yada bu işlem nasıl oluyo
10 lira verip normal sim alıyosun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme