Şimdi Ara

Mikrofondan Anlayan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler geçen arkadaşlarla muhabbetlerimizi kaydetmeye karar verdik ama uygun mikrofon bulamıyoruz. İnternetten araştırdım ama bu işin çok detayı var anlayamadım tam olarak. Benim istediğim ortamıza koyacağız 2-3 kişi konuşacağız. Bilgisayara bağlayarak konuşacağız tabi. 1-2 güne almayı düşünüyoruz o yüzden konu dışına açtım hem forumda bununla ilgili net bir bölüm de yok. Ha bu arada ucuz olmalı 50'den yukarı çıkamayız sonuçta profesyonel değiliz. Sadece kendi konuştuklarımızın net şekilde anlaşılmasını istiyoruz.

• Maximum 20 liraya bir tane dinamik mikrofon al. Basit programlarla kaydet; adobe audition 1.5 öneririm. Aldığın kaydın sesi kısık olacak, ve net olmayacak. 2 dakikalık bir mixle hallediceksin. özelden yardımcı olurum program ve mix konusunda
  • Yalnız bunu canlı olarak da kullanmayı düşünüyoruz. Yani mix işi girerse sıkıntı olur sanırım. Atıyorum skype veya başka her hangi bir yolla internet üzerinden canlı olarak da kullanmayı düşünüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lars Ulrich

Beyler geçen arkadaşlarla muhabbetlerimizi kaydetmeye karar verdik ama uygun mikrofon bulamıyoruz. İnternetten araştırdım ama bu işin çok detayı var anlayamadım tam olarak. Benim istediğim ortamıza koyacağız 2-3 kişi konuşacağız. Bilgisayara bağlayarak konuşacağız tabi. 1-2 güne almayı düşünüyoruz o yüzden konu dışına açtım hem forumda bununla ilgili net bir bölüm de yok. Ha bu arada ucuz olmalı 50'den yukarı çıkamayız sonuçta profesyonel değiliz. Sadece kendi konuştuklarımızın net şekilde anlaşılmasını istiyoruz.

Pilavli mi mübarek ? O değilde pm at yardımcı olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attım pm.
  • Ben de bir arkadaşıma alacağım mikrofon. Elektro gitar ile coverlar yapacak. Bana ne tür bir şey önerirsiniz
  • sen şu radyocu çocuk değil misin? Peki dinleyiciler telefonla yayına katılabilecek mi?Ben bunun için bir çözüm bulamadım ona nasıl birşey yapabiliriz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    8 ay önce açıldı
    BU RÖNTGENDEN ANLAYAN VAR MI ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında radyocu çocuk falan değilim ama onu da arada yapıyorum. Forumda hiç paylaşmadım ama. Onda da kullanacağım büyük ihtimalle mikrofonu. Yayına seyirci katmak için en kolayı Skype kredisi alıp ordan dinleyiciyi aramak.
  • Karıştırdım o zaman kusura bakma.Geçende böyle bir konu olmuştuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbn

Ben de bir arkadaşıma alacağım mikrofon. Elektro gitar ile coverlar yapacak. Bana ne tür bir şey önerirsiniz

Mikrofondan Anlayan Var Mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.