Şimdi Ara

Mikail Hoca Neden Bu Kadar Övülüyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda herkes Mikail Hocayı övüyor bilinen adamı alacaktım ama merak edip mikail hocanının problemlerini aldım o konuya gelince göreceğim.Ama malum fiyat zamlanıyormuş AYT için çabuk davranmsam mı acaba dedirtiyor bu olay AYT için bilinen adam mı iyi yoksa mikail hoca mı? Bence mikail hocanın bu kadar övülmesi bilinen adamın haterları yüzünden.Sizin düşünceleriniz neler objektif yorum yaparsanız sevinirim.

EK : Şimdi bilinen adamın videoları çok eski diyenler olur geçen yayınına denk geldim şuana kadar videolar eski yetersiz diye bir geri dönüş almadım o yüzden aynı duruyor dedi.Ne kadar doğru yanlış bilinmez ama savunma bu şekilde.

• Behzat hoca da mikail hoca da gayet iyi forumdaki bazı kişiler de muhtemelen behzat hocayı kullanıp beğenen kişiler sırf adamın karakterini beğenmediklerinden falan yapıyorlar bunu saçma bir şekilde.Adamın dersini izleyip öğrenip geçmeleri lazım amaç adamın karakteri değil sonuçta bu kadar takılmamak lazım.
  • Bu forumda övülen hocaların neden övüldüğünü hicbir zaman anlamayacağım galiba(esş'yi ayrı tutuyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Behzat hoca da mikail hoca da gayet iyi forumdaki bazı kişiler de muhtemelen behzat hocayı kullanıp beğenen kişiler sırf adamın karakterini beğenmediklerinden falan yapıyorlar bunu saçma bir şekilde.Adamın dersini izleyip öğrenip geçmeleri lazım amaç adamın karakteri değil sonuçta bu kadar takılmamak lazım.

• bekareeksidörtace B kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam böyle yaparak hemde alacak kişilerin fikirleriyle oynuyorlar yani bence karakteri katmadan yorumlar yapılmalı ha temeli olmayana hitap etmiyordur işte detaylara girmiyor vs bunlarla konuşmak daha mantıklı bence ve ben şu para olayınıda çok anlamıyorum iyi anlatıyorsa alınır bence şu devirde 200 lirayla iki konu zor anlattırırsın dışarıda Mikail hoca daha ucuza iş yapıp daha iyiyse orası konuşulur işte o da pazartesi günü belli olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LELEB -- 29 Ağustos 2020; 11:8:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LELEB kullanıcısına yanıt
    hocam eski dersleri de gayet iyi ben polinom çarp ayırma ve fonk 1 çalıştım ikinci derece denklemdeyim şu anda.Bu sene de 11 olacağım için fonk 2 parabol eşitsizlik derslerini aldım bunlar da sağlam gözüküyorlar.Dediğiniz gibi behzat hoca birazcık temeli olanlara anlatıyor ama ikisi de iyi birini gömüp birini övmeye gerek yok.

• bekareeksidörtace B kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten şuan ikiside bu iş için mantıklı seçenekler ikiside üzmez ama eksileri ve artılarını güzel öğrensek ona göre daha net ve duru bir seçim yapabiliriz.Ben en kolay konunun bedava olmasını da doğru bulmuyorum Mikail hoca gibi bilinen adamda her videonun altına kısa bir kesiti koysa seçimde daha az zorlanılır.

• mikail hoca çok çok çok çok uzun baya uzun. behzatın o yönü iyi ayt de behzatı öneririm. kısa ve oturuyor yani. mikail oldukça uzun. o kadar uzun süreyi kitap çözmeye ayırsan gene aynı verimi elde edersin. ben bilgisayar başında o kadar uzun konu dinleyemem şahsen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam açıkçası bende çok uzun süre bilgisayar başında konu dinleyemiyorum.Dikkatim aşırı dağılıyor.Mikail Hocanın detaylara iyi indiğini söylüyorlar ben olayın mantığını anlamayı seviyorum hani bu böyledir bunu bilin diyip geçmek yerine.

• Mikail hocanın övülmesinin sebebi gerçekten temelden alıp zirveye taşıyor. Fonksiyonun f'sini bilmezken en temel tanımlardan başlayıp ileri düzey sorularla bitirdi işi, verdiğiniz vakte değiyor. Behzat hoca da iyidir onu da kullandım. Tyt için behzat hocayla frekansım uymadı bana ayt dersleri daha çok hitap etmişti.

• behzatı sevmedikleri için öyle diyor çoğu
  • Safa anlatır gibi anlatıyor,temeliniz kötüyse iyi olur ama temel varsa Eyüp b+bol soru daha iyi olur gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 30 Ağustos 2020; 18:39:24 >
  • En iyisi olduğu için övülüyor

• Açıkçası AYT'de temelim var en azından öyle düşünüyorum.Mikail Hocanın konu anlatımı gördüğüm kadarıyla çok uzun gibi.Benim uzun konu anlatımlarında dikkatim dağılıyor bilgisayar başında çok konu anlatımı izlemeyi sevmiyorum yani ama bir şeyi mantığıyla öğrenmezsem de ondan birşey anlayamıyorum.Bu durumda KAF mı iyidir yoksa Mikail Hoca mı ?
  • LELEB kullanıcısına yanıt
    Bu durumda KAF daha iyi ama emin olun o da uzun. Konu dinlemeyi kısa kesip herhangi bir soru bankasında sorularla uğraşmak sizin için daha iyi olur gibi geldi.

• Hocam hangisini alırsam alayım büyük ihtimalle hızlı izleyeceğim ama bu mikail hocayı öven aşırı insan var anlamıyorum ya çok iyi cidden yada dediğim gibi sırf behzat hocayı sevmeyenler olduğu için abartı oluyor.Problemleri mikail hocadan aldım ama kaf alıpta yatırmak istemiyorum.Detaya girmek benim için önemli.Neyin nereden geldiğidir falan.
  • İkisini de kullandım hocam. Mikail hoca çok uzun ve nasıl diyim bir süre sonra ders çok sıkmaya başlıyor. Behzatla ise frekansım daha uydu. Ama ikisi de iyi anlatıyor yani. Ben olsam ikisini de izler 1'er konu öyle karar verirdim. Ben öyle yaptım.
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sizce behzatın bedava olan konusundan bir ayrım yapılabilir mi yoksa ayrıca bir tane alayım mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.