Şimdi Ara

migrosta arko güneş yağı 24 TL den 5 TL ye düşmüş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
2.340
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MegaWolt38

    benim gibi güneş koruyucu sanıp gelenler var mı acep?

    yaz beni de
  • Ülkenin büyük bolumu esmer zaten. Bu tarz urunler kısıtlı bir kesime hitap ettiğinden böyle absurd indirimler normal. Ayrıca her urun her üyeye hitap edecek diye bir kaide yok. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.


    Beğenmeyen almasın. Çop yazanların sistem botu olduğuna inanmaya başladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplumumuzda kişi ihtiyaç duymuyorsa başkasının da ihtiyacı olamaz görüşü fena benimsenmiş..
  • Evet kampanya tüm migroslarda geçerli olsa gerek. Bursa'da 3 ayrı migrosta gördüm bu kampanyayı.
  • En güzel güneşlenme sabah 9-11 arası ve ,16-19 arası. 1 haftadan fazla tatil yapacaksanız ilk 2 gün bu saatlerde güneşlenin vücudunuz alışsın. 8 senedir sadece ilk sene güneşten yandım diğer seneler bu saatlerde güneşlendim ve ertesi gün en sıcak saatte bile birşey olmadı. Esmer tenliyseniz bu kimyasallara hiç para vermeyin. Zeytinyağı sürün daha sağlıklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben beyazlasmaya calisiyorum zenciye cevirteceksiniz beni
  • Video konu sahibine değil yorumlaradır. Konu sahibine haber için teşekkür.

  • Geçen yıl da PİZ BUİN güneş ürünlerini 5 liraya indirmişlerdi...Epeyce almıştım...Yaşa Migros...
  • Arkadaşlar bu ürünün güneşten korunmayla felan bi alakası yok, korunmak isteyen güneş koruyucu krem baksın. Bu ne işe yarar anlatayım :
    Bikaç gün koruyucu kremle cildinizi hafiften bronzlaştırdıktan sonra tam bronzlaşmak istiyorsanız ve cildinizin kurumasını ,çatlamasını istemiyorsanız yağ ile destekleyip hem de bronzlaşma işlemini hızlandırırsınız, 5 faktör koruma sadece çok esmerler için yeterlidir. Bebe yağı bile kullansanız olur.
  • Arkadaşlar geçen sene aldığım güneş kremi uzun süre arabanın bagajında durdu, sonra eve bıraktım. Tarihi geçmediyse kullanılabilir mi?
  • SPF Nedir?
    Güneşten koruyucu ürünlerin üzerinde bulunan SPF (Güneş Koruma Faktörü) numarası, cildi hangi düzeyde koruduğunu yada güneş altında kızarmaya başlamadan kalınacak süreyi ne ölçüde uzattığını gösterir. Colıpa metoduna göre: güneşte kalma süresi / korunmasız güneşte kalınabilecek süre x 1.33( güvenilirlik katsayısı)= SPF numarası olarak bulunur. Örneğin;2. Tipteki ve güneşte iki saat kalmayı planlayan kişi:120 dakika/10 dakika x 1.33= 16 SPF bulunan bir ürün kullanmalıdır. Genellikle güneş ürünlerinin üzerinde doğru kullanıma yönelik bu bilgiler yer alır. - See more at:http://www.populermedikal.com/cilt/gunesvecildimiz.asp#sthash.YaZ3QEPi.dpuf


    ürün fiyatı çok iyi , haber veren arkadaşa teşekkürler . sayesinde diğer ürünleri inceleme fırsatı buldum . bu ürün 4 faktör , yani sizi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden koruma zamanı çok düşük . (maximum 30 dakika kadar) bilinçsiz kullanmayın sakin . yani şöyle anlatayım anlayacağınız şekilde ; beyaz teninizle bu spreyi sıkıp güneş altına yatayım , sonra bronzlaşırım derseniz , istakoz gibi kızarırsınız mazallah . güneş kremleri belirli bir düzen dahilinde ve faktörleri azaltılarak kullanılır . ilk kez güneşlenecek ve uzun süre güneş altında kalacak kişiler kesinlikle en az 30 faktör ile başlasın .




  • Beyaz tenli ve tatile gitmeyi planlıyorsanız akdeniz kıyılarına güneş fena kavurur orada. 30+ faktör alın kesinlikle ve yağ olsun. Sprey falan sökmez, su da akmasın. Tatiliniz ne kadar sürer bilmiyorum ama 1 aylık bir süre için 1 hafta 30 ile alıştıktan sonra 20 ya da 15 e düşebilirsiniz. Teniniz güneş yanığına alıştıktan sonra bu tarz yağları sürün.

    Güneşe ilk defa çıkacak biri asla böyle bornzlaşma yağı sürmesin. Bornzlaşmaz aksine yanarsınız akşama da su toplar vücudunuz bütün tatiliniz zehir olur, tatil dönüşü de benek benek lekeler kalır bir süre sonra geçer zaten deri kendini yeniler.

    En güzeli yüksek faktörden düşüğe doğru gitmektir. Ama gerçekten esmer tenliyseniz 30 'a falan gerek yok 20 25 ile başlayın uzun süre kullanın faktörü azaltmak yerien güneşte kalma sürenizi biraz arttırırsınız. Daha sonra kakao yağı tarzı bornzlaştırıcılara geçersiniz.

    Yetişkinler için 30+ Çocuklar için 50+ faktör kullanın ilk defa güneşe çıkacaksınız. Gerçi çocuklara hep 50 kullanın bornzlaşmasın onlar gerek yok koruyun onları güneşten :)




  • koruyucu ve bronzlaştırıcı ayrı değil mi ikisini aynı anda yapan ürün var mı ? bu ürün bronzlaşmak için anladığım kadarıyla
  • 30 faktörle renginiz bile değişmez. Kararmak için bunlar lazım. Zaten artık kimse 11-15:00 arası güneşe çıkmıyor. Diğer saatlerde de 30 faktörle çıkarsanız süt gibi kalırsınız. Beyin sürekli ON modunda olsun yeter. 2-3 saat güneşlenilmez. En fazla 1 saat.

    Bu iş için üretilmeyen (zeytinyağı bebeyağı) şeylerle güneşe çıkmayın mağdur olursunuz. Benden söylemesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala devam ediyor mu kampanya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güneş yağları kansorejendir.
    Kullanacaksınız 30faktörden yukarısını kullanmayın. Zira faktör arttıkça içindeki kimyasallarda artar.
    Bunun dışında en güvenli güneş yağları mineral içerikli güneş yağlarıdır. Ancak oldukça pahalıdır.
    Bilinenin aksine güneşlenme saatleri 10:00_15:00 arasıdır. Bu saatler aradında vücudunuz D vitamini üretir. Güneşlenmeniz de 15-20 dakika olmalıdır. Öyle saatlerce güneş altında kalmak size yarar değil zarar getirir.
    Güneşlenme saatlerini yaşadığınız yere göre öğrenmek istiyorsanız 'dminder' adlı uygulamayı denemelisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.