Şimdi Ara

Migros Yönetici Adaylığı için yorumunuz nedir? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
38.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 2018 yılında konuya girenler olduğu için kısa bir bilgilendirme yapayım.

3 mülakat ile işe alım oluyor, önce birebir ik müdürü ile görüşme, sonra toplu mülakat yapılıyor, bir konu verip tartışmanı bekliyorlar diğer adaylar ile, hemen akabinde basit mantık ve Türkçe soruları olan bir test yapılıyor. Eğer bu kısım da olumlu ise tekrar bir yüz yüze mülakat yapılıyor.

Sonra teklif için arıyorlar.

Şartlar şu şekilde istenen 9 saat mesai günde, iki vardiya var 13.00 de girersin 22.00 de mağaza satışa kapanır, gün sonu vb. Derken 22.20 gibi çıkarsın aksi bir durum olmaz ise.
    Sabah da mağaza şartlarına göre 7.30 da açıp akşam 17 civarı çıkarsın.
    Ancak yeri gelir aç kapa çalışırsın 7.30-22.00 gibi. Sonrasında envanter çıkar gece 1 e kadar gidersin vb, vb,
    Haftada bir genellikle hafta içi izin yaparsın.

Aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz.
    Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eXPLoSioN26

Başlık sahibi en son 3 yıl önce online olmuş. Nerede acaba kendisi
    Beni müdür yardımcısı olarak marmarise atamışlardı. kira ve diğer masraflar giderime yetmiyordu. migrostan çıktım 3 ay çalışıp. Daha sonra kpss çalışmak için memlekete döndüm 2 ay kpss kursuna gittim. banka müffettişlik sınavlarına girdim. 2 sınava girdim 2sinide kazandım. birinde süreç ilerledi diğerinde ilerlemedi. Şu an özel bir bankada müfettişim. 4 yıl oldu. migros'a gelince olabildiğince uzak durun son çareniz olsun. çevremde migrosa giren kişiler hep çıktı başka alanlarda devam ettiler. migros çok düşük maaş veriyor. hele büyük şehirdeyseniz migrosta çalışmak oldukça mantıksız. banka zor ama size tatmin edici bir gelir sunuyor.

konuyu da böylece hortlatmış olalım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.