Şimdi Ara

Migros Tüm Açık Sucuklar 65 TL/kg (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
3
Favori
17.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güya kampanya yapmışlar...eldeki torkuyu, polonezi ittirmek için...cumhuriyet sucuk vs diye gaza gelip gidiyorsun, yok tabi..hepsi tezgah altı...

kaç lira kilosu..64,90...niye senden alayım torku alacaksam...altunbilekler'de 59,90 kaç haftadır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

güya kampanya yapmışlar...eldeki torkuyu, polonezi ittirmek için...cumhuriyet sucuk vs diye gaza gelip gidiyorsun, yok tabi..hepsi tezgah altı...

kaç lira kilosu..64,90...niye senden alayım torku alacaksam...altunbilekler'de 59,90 kaç haftadır...

ben de aynı şeyi yazacaktım,.

ama yine de aldım, parmak sucuk lazımdı, ve %10 kodu +10tl kod+ ay bitmeden paraf 150üstü ile birleştirdim. aynı anda da migros puan kullandım. malum haziranda silinecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir gıda denetçisi ve gıda mühendisi olarak kendiniz yapmadıkça mutfağa sokmayın sucuk sosis salam

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

ben de aynı şeyi yazacaktım,.

ama yine de aldım, parmak sucuk lazımdı, ve %10 kodu +10tl kod+ ay bitmeden paraf 150üstü ile birleştirdim. aynı anda da migros puan kullandım. malum haziranda silinecek

Alıntıları Göster
    % 10 kodunu nereden alabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hile hurda gece sipariş verdim. Sabah 10 25 de hiç birisi yok diye aradılar. Kısaca boşa uğraşmayın tanıdık vs yoksa yalandan indirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı apikler bitmiş büyük ihtimalle bütün mağazalarda. Sanaldan kontrol ettim yok. Başka da sucuk almam zaten. Coşkuna devam.

• delgado12 D kullanıcısına yanıt
    satıştan birinden hocam 5 tl
    max 25 indiriyo %10

• bu facebooktan aldığım kodu hesabıma nasıl eklicem 40/10

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gittiğim Migros’ta saat 14.00 itibarı ile hemen hemen bütün marka sucuklar vardı.

Cumhuriyet, Apikoğlu, Polonez baton, Şahin evlik aldım.

• ikbal de gözüküyor ,nasıldır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: trapezounta_

bu facebooktan aldığım kodu hesabıma nasıl eklicem 40/10

google play de migros money uygulaması var, sanal market ile hemen değil ayrı migros money uygulaması var o uygulamada şifre ile kapmanya tanımla yeri var oradan kodunu girebilirsin

• apikoğlu yoksa boş kampanya
    diğerlerini zaten 5-10 farkla bulabilirsiniz bi yerlerde

• jest_89 kullanıcısına yanıt
    yaptım hala görünmüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sahin bitmis 1.5kg apik birakmislar sagolsunlar

• Arkadaşlar Apikoglu klasik mi, yoksa apikoglu kangal mi daha öneriliyor? Ona göre alacağım...

• Jayus kullanıcısına yanıt

hocam polonezin hangisini önerirsiniz, malatya'da sadece bunlar kalmış apikoğlu hiç yok :(

Migros Tüm Açık Sucuklar 65 TL/kg
  • quote:

Orijinalden alıntı: epica06

bir gıda denetçisi ve gıda mühendisi olarak kendiniz yapmadıkça mutfağa sokmayın sucuk sosis salam

sanirim merdiven alti yerlere gidyorsunuz... bahsi gecen firmalari denetlediniz mi? sahsen denetledim evde yapilanlardan cok daha saglikli bir ortamda yapiliyorlar... evde sucuk yapmak cok daha riskli... bir gida denetcisinin bunu demesi tuhaf...

• emrecan1907 kullanıcısına yanıt

Klasik

• quote:

Orijinalden alıntı: epica06

bir gıda denetçisi ve gıda mühendisi olarak kendiniz yapmadıkça mutfağa sokmayın sucuk sosis salam

Hiç bir firmaya kuru iftira atmayın. Elinizde bir şey varsa paylaşın. Ucuz markaları saymıyorum ama şahine, apikoğluna, cumhuriyete güvenim tam.

• emrecan1907 kullanıcısına yanıt
    Etiketi sarı-beyaz olanlardan değil, tamamen sarı olandan al. Çok mükemmel sucuk. Bulsam 10 kangal alırdım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.