Şimdi Ara

Migros'ta Pringles 3.75 TL + 0.25 Money Puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Migrosta (Mersin Mezitli şubesi) gördüm. Eski fiyatı 4.5 TL (ki hiçbir yerde 4.3TL nin aşağısında görmedim). Kampanyadaki fiyatı 3.75 TL ayrıca 0.25 TL de Money Puan veriliyor. Yani ürün 3.5 TL ye geliyor.

Almak isteyenlere duyurulur.

• 0.25 TL puanı 50 TL ve üzerinde alışveriş yapılırsa veriyorlar. Yanlış anlaşılma olmasın.

Pringles stoklayacakların yılbaşını beklemelerini öneririm. Pringles hem indirimde oluyor, hem de cipslerde ikincisi %50 kampanyası oluyor.
  • a101den 4nin altında bi fiyatı var yazın almıştım yada öyle hatırlıyorum :D:D
  • a101 de direk 3,75. ben migrosun cipsckampanyasında tanesini 2,6 tl ye getirmiştim ikincisi 50 ayağıyla
  • bu migrosun Money puan olayına çok gıcık kapıyorum herşeyi moneye bağladılar
    yemiyor millet işte money kartı

money kredi kartım ve alışveriş kartıım varda ne oldu:koca bir hiç

üstelik normalde verdikleri indirimleri artık money kart ekstresine marifetmiş gibi yazıyorlar
    vay şöyle indirim vay böyle.yahu mecbur kaldıım migrostan aldıım zaten verdiğğin indirim piyasa fiyatııydı
    yol üstü migrostan aldıım geçtimdi tebe yafu
  • arkadaşlar konuyu dağıtmayayım ama lütfen bu cips tarzı meretlerin hiç birini tüketmemenizi tavsiye ediyorum.

gdo lu patates bile demeyeceğim, bu ürünlerin hiç birinde patates dahi yok. hepsi gdolu patates tozu. bir nevi artıkda denebilir. üstelik çoğu abd den geliyor. Türkiye de bile üretilmiyor. "yiyin gari" diyen teyzemizin malı bile abd tozu ile yapılıyor..
  • Arkadaşıma katılıyorum, mesajları okurken kısa bir araştırma yaptım internette pringles hakkında şöyle bir siteye rastladım.http://urbanlegends.about.com/b/2008/07/08/the-truth-about-pringles.htm bu sitede pringles şirketinin mcdonald's ın arta kalan patateslerinden yapıldığı iddaası mevcut. Arta kalan patatesleri kurutup un haline getirip öyle fırınlıyorlar. Başka bir sitede de Pringles'in kurucusu saf patates kullanmadıklarını patates hamuru (muhtemelen tozu) kullandığını itiraf etti.

Ben sıkı bir pringles tüketicisiydim ta ki bunları okuyana dek artık tüketmeyeceğim bu ve buna benzer ürünleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hmm yazılanların aslı varsa bende tüketmem bu saatten son
  • sitenin adindan da anlasilacagi gibi .. bu tip iddalarin buyuk cogunlugu sehir efsanesi ..
  • Başlıkla alakasız ama, bugün Migros'ta 23-24-25 Ekim tarihlerinde devam eden, cilt bakım ürünlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası vardı. Bana göre iyi fiyata gelebilecek ürünler vardı, bir bakmakta yarar var, yararlanmak isteyen arkadaşların haberi olsun bu vasıtayla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSbrksy88

Başlıkla alakasız ama, bugün Migros'ta 23-24-25 Ekim tarihlerinde devam eden, cilt bakım ürünlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası vardı. Bana göre iyi fiyata gelebilecek ürünler vardı, bir bakmakta yarar var, yararlanmak isteyen arkadaşların haberi olsun bu vasıtayla.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSbrksy88

Başlıkla alakasız ama, bugün Migros'ta 23-24-25 Ekim tarihlerinde devam eden, cilt bakım ürünlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası vardı. Bana göre iyi fiyata gelebilecek ürünler vardı, bir bakmakta yarar var, yararlanmak isteyen arkadaşların haberi olsun bu vasıtayla.

bu iyiymiş...teşekkürler...
  • Migrostan sadece indirimde olan ürünleri alın. Aksi halde indirimli ürünlerin yanında BİNDİRİMLİ ürünlerle kazık yemiş olursunuz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

sitenin adindan da anlasilacagi gibi .. bu tip iddalarin buyuk cogunlugu sehir efsanesi ..

Arkadaşlar benim amacım ürünü karalamak filan değil ama aynı haber başka sitelerde de çıktı

http://www.robrob8.com/you_wanted_to_know/pringles_potato_chips.htm

hatta bu siteyi pringles yetkilileri mail atmış haberi kaldırsınlar diye gerçekleri açıkladılar diye onun da linki bu

http://www.robrob8.com/you_wanted_to_know/pringles_potato_chips.htm

sadece amacım bilinçlendirmek tüketip tüketmemek elinizde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.